Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Kevään suosittuja tuotteita Golf Skyista – kuusi tuotenostoa Turun synttärikampanjasta

Golf Sky Turku täyttää vuosia, ja sen kunniaksi myös verkkokaupassa myydään kauden uutuuksia 12 %:n alennuksella ja viime vuoden tuotteita yhtä suurella lisäalennuksella.

Turun Golf Sky myymälä täytti tänä keväänä kaksi vuotta. Synttärien kunniaksi Golf Skyn liikkeissä on käynnissä kampanja, josta poimimme kuusi suosittua tuotetta ja nostoa.

Vappupäivän loppuun asti kestävässä Turun synttärikampanjassa ehdit vielä tehdä hankintoja golfkautta varten huippuhinnoin.

Esimerkiksi kaikki uudet mailat, bägit, vaatteet ja kengät lähtevät kampanjan ajan 12 %:n alennuksella.

Tämän lisäksi löytöjä voi tehdä esimerkiksi vuoden 2022 vaatteista. Nämä tuotteet ovat 40 %:n alennuksessa, minkä lisäksi saat nyt niistä vielä 12 %:n lisäalennuksen.

Titleist Vokey SM9 -wedge

PGA Tourin pelatuimman wedgen uusin versio. Titleistin Vokeyn wedge-perheestä löytyy laaja valikoima erilaisia grindejä, bounceja ja lofteja. Tämän lisäksi kolmesta värivaihtoehdosta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa ja laadukas wedge kesän peleihin.

Jyrsityt urat, ja urien sisällä olevat mikrourat lisäävät kierrettä varsinkin osittaisissa svingeissä. Tuloksena on parannettu etäisyyden ja lentoradan hallinta.

Hinta: 175,12 € (norm. 199 €)

Wilson Staff Fifty Elite -pallot

Uusilla Wilsonin palloilla saat lyöntiisi pituutta, ja pehmeää tuntumaa. Edistyksellinen kumiydin tarjoaa vähän spinniä kovissa lyönneissä, ja tarkkaa spinniä viheriön ympärillä.

Saatavina valkoisen ja oranssin värisenä.

Hinta: 16,95 € (norm. 30 €)

Nike Air Max 90g

Niken Air Max- kengät ovat muotuilunsa puolesta pysyneet uskollisena vastaavalle lenkkarimallille. Vedenpitävä päällyste ja pitävä pohjan kuviointi tarjoavat pitoa ja turvaa erilaisissa olosuhteissa.

90-luvun tuttu siluetti nyt myös golfkentillä! Saatavilla mustan ja valkoisena värinä.

Hinta: 140,76 € (norm. 159,95 €)

Nike Dri-FIT -shortsit

Lähestyvät kesäkelit näkyvät ostoskoreissa. Tyylikkäät Niken shortsit ovat valmistettu joustavasta kankaasta. Dri-FIT-teknologia auttaa pitämään sinut kuivana ja mukavana. 

Hinta: 52,76 € (norm. 59,59 €)

Cobra Aerojet -draiveri

Saumattomassa aerodynaamisessa muotoilussa on symmetrisempi muoto ja virtaviivaiset reunat, jotka vähentävät ilmanvastusta ja lisäävät mailanpään nopeutta. HOT Face -teknologia käyttää tekoälyä luomaan vaihtelevan paksuisen kuvion lyöntipintaan, joka tuottaa tehokkaamman nopeuden palloon. 

Aerojet-drivereissa käytetään samaa teknologiaa, mutta jokainen malli on suunniteltu yksilöllisesti kolmelle eri pelaajatyypille.

Hinta: 510,40 € (norm. 580 €)

H2NO Lite -vedenpitävä kärrybägi

Vedenpitävä kärrybägi tarjoaa 13 mailanjakajaa pohjaan saakka, sekä yhden erillisen paikan putterille. Seitsemään vetoketjulliseen taskuun – mukaan lukien fleecevuorelliseen arvotavarataskuun mahtuu varmasti kaikki tarvittava pidemmällekkin golfkierrokselle.

Hinta: 369,56 € (norm. 419,95 €)

Etsi luettavaa