Hyppää sisältöön

Katso video: Välineasiantuntija Johan Lindelöf esittelee Srixonin uudet puumailat, väyläpuut ja hybridin

Johan Lindelöf kertoo Srixonin uusista puumailoista ja hybrideistä videolla.

Millaiset ovat Srixonin ZX5- ja ZX7-puumailat? Srixonin välineasiantuntija Johan Lindelöf kertoo.

Srixonin uudet ZX-puumailat on kehitetty yhteistyössä ammattilaispelaajien kanssa. Japanilaisen brändin missiona on lisätä merkin uskottavuutta ja näkyvyyttä tour-pelaajien keskuudessa lähivuosina. Uusi ZX-mallisto on merkittävä askel Srixonille kohti tätä tavoitetta.

Puumailojen visuaalinen ilme on jatkumoa kauniille ZX-rautamailoille. Miellyttävän ja sulavalinjaisen ulkonäön taustalta löytyy teknologiaa, jolla pyritään helpottamaan ja parantamaan pelaajan lyöntiä. Uudet ZX5- ja ZX7-draiverit jakautuvat ZX-rautojen tapaan klubipelaajan ja kilpapelurin mailaan.

Draivereista ZX5 on suunnattu keskitason klubipelaajalle. Ulkomuoto on luottamusta herättävä ja hieman isompi kuin ZX7. Paino on sijoitettu lavassa mahdollisimman alas ja lisäpaino mailan takaosaan. Tämä auttaa pelaajaa saamaan pallon helpommin ilmaan, eli maila tuottaa korkeita ja pitkiä lentokaaria. ZX5 on anteeksiantava draiveri ja siksi loistava valinta pelaajalle, joka kaipaa avauslyönteihinsä varmuutta.

ZX7-draiveri on suunniteltu vastaamaan kokeneemman pelaajan tarpeita. Mailassa on kaksi erillistä painoa lavan takaosassa, mikä helpottaa lentokaaren muokkaamista drawn tai faden muotoiseksi. ZX7 on profiililtaan hieman pyöreämpi ja kruunultaan tasaisempi kuin ZX5, ja tästä syystä se tuottaa hieman poraavampaa lentokaarta.

Tour-pelaajien näkemykset ja mieltymykset on otettu ZX-draiverien suunnittelussa tarkasti huomioon. Toteutus on erittäin onnistunut. Molempia malleja yhdistää kevyt grafiittikruunu ja jäykkä osumapinta. Mailojen rungon ainutlaatuinen rakenne lisää pallon lähtönopeutta ja lyönnin pituutta.

Mallistoon kuuluvat myös ZX-väyläpuut ja ZX-hybridi, jotka on suunniteltu samalla ideologialla kuin ZX5- ja ZX7-draiverit. Pyöreä pohjan muotoilu ja alhaalla sijaitsevat painopisteet auttavat pelaajaa saamaan pallon helposti ilmaan tuottaen korkeita ja pitkiä lentokaaria.

Väyläpuulla on erityisen helppo lyödä väylältä, mutta vaihtoehtoisesti se on loistava valinta myös avauslyönteihin. ZX-hybridi täydentää tätä laadukasta ja pelaajaystävällistä puumailamallistoa. ZX-hybridiä löytyy useissa eri nostokulmissa.

Suositushinnat:

  • Srixon ZX5 miesten draiveri 499 €
  • Srixon ZX7 miesten draiveri ovh. 549 €

Etsi luettavaa