Hyppää sisältöön

Katso video: Esittelyssä Srixonin uudet rautamailat ZX5 ja ZX7

Srixon ZX5- ja ZX7-raudat julkistettiin syksyllä.

Srixonin välineasiantuntija Johan Lindelöf kertoo, millaiset mailat ovat japanilaismerkin uudet ZX5- ja ZX7-raudat.

Laadusta ja kauniista muotoilustaan tunnettu golfmerkki Srixon on tuonut markkinoille uudet ZX5-ja ZX7-rautamailat. Japanilainen luottovalmistaja on panostanut kyseisessä mallistossa teknologiaan ja käyttänyt tekoälyä mailojen suunnitteluprosessin tukena.

Millaisista rautamailoista on oikein kyse? Tällä videolla välineasiantuntija Johan Lindelöf kertoo, tarkemmin uutuuksista.

Kuten videolla käy ilmi, molemmista rautamailoista löytyy V-mallinen pohjan muoto, joka mahdollistaa paremman kontaktin palloon. Lyöntipinta on mailoissa erittäin ohut ja painopisteet on muotoiltu lavassa tarkoin eri kohtiin. Volframia on sijoitettu lavan kärkeen, jonka ansiosta lavan ei pitäis sulkeutua niin helposti, ja näin pallon lentokaareen saadaan lisää korkeutta.

Karkeasti mailat voidaan jakaa keskitason klubipelaajan ja kehittyneemmän kilpapelurin mailaan.

ZX5 on suunnattu klubipelaajalle leveämmän pohjan muodon ja anteeksiantavuuden takia. Se on kehäpainoitteinen distance-kategorian maila, jossa painopiste on hieman alempana, jolloin pallo on helpompi saada ilmaan.

ZX7 on takomalla valmistettu kilpapelaajan maila, jossa pohjan muoto sekä topline ovat huomattavasti kapeampia. Tämä tekee ZX7-mailasta ulkonäöllisesti siromman.

Mailojen tyylikäs ulkonäkö ja yhtenäinen ilme mahdollistavat loistavasti settien yhdistämisen. Näin on tehnyt myös vuoden 2019 British Open -voittaja, Srixonin tallipelaaja, Shane Lowry. Irlantilaisen huippupelaajan bägistä löytyvät ZX7-raudat 6-PW ja ZX5-raudat 5-4.

ZX5 onkin loistava valinta pitkiin rautoihin, sillä se on anteeksiantavampi ja tuo täten helpotusta ja toistettavuutta pitkiin lähestymislyönteihin.

Nämä Srixonin uutuusraudat löydät Golf Skyn valikoimasta nyt alennushintaan.

Etsi luettavaa