Hyppää sisältöön

Katso video: Esittelyssä Clevelandin uudet wedget

Srixonin välineasiantuntija Johan Lindelöf esittelee videolla Clevelandin uudet wedget.

Välinevalmistaja Cleveland on tuonut markkinoille uudet wedget helpottamaan niin kokeneempien kilpapelureiden kuin korkeammallakin tasoituksella pelaavien harrastepelaajien lähipeliä. 

RTX ZipCore on kehittyneemmälle pelaajalle suunnattu wedge, joka tuottaa tasaisia lentokaaria, erittäin korkealla määrällä spinniä. ZipCore -mallistosta löytyy wedgejä 16 eri loftilla eli nostokulmalla ja kolmella eri grindilla eli pohjan muotoilulla. ZipCore on tour-tason wedge, joka tuo korkean spinnimäärän lisäksi paremman osumatuntuman ja puhtaampia osumia keskemmälle siirretyn lavan painopisteen ansiosta. 

CBX 2 on sen sijaan paljon pelaavan aktiiviharrastajan valinta. Tässä laadukkaassa wedgessä pohjan leveämpi, v-mallinen muotoilu tuo helppoutta lyönteihin. CBX 2 on pelaajaystävällinen wedge, joka tuottaa tasaisia lentokaaria, tour-tason spinneillä.

Clevelandin Smart Sole on korkeammalla tasoituksella pelaavalle harrastelijalle sekä golfin vasta aloittaneille suunnattu wedge. Tämä malli eroaa muista selvästi leveämmällä pohjan muotoilullaan. Malli tuo helppoutta ja anteeksiantavuutta lähilyönteihin ehkäisemällä paksuja osumia. Smart Sole wedge tarjoaa varmuutta erityisesti bunkkerilyönteihin, jotka moni harrastaja kokee haastaviksi. Smart Solen lavan muotoilu mahdollistaa sen, että lapaa ei tarvitse erikseen avata bunkkerissa, ja täten bunkkerilyönti helpottuu huomattavasti. 

Vanha ja jopa hieman kulunut sanonta ”lähipeli ratkaisee” pitää monilta osin paikkansa. Teknologian kehitys on mahdollistanut välineiden huiman kehityksen vuosien saatossa. Cleveland haluaa olla tukemassa kaikentasoisia golfareita lähipelin parantamisessa. Näistä wedgeistä jokainen pelaaja, tasosta ja pelivuosien määrästä riippumatta, löytää itselleen sopivat wedget. Kun lähipeli helpottuu, pystyy pelaamisesta nauttimaan entistä enemmän. 

Suositushinnat:

  • RTX ZipCore – 179,00 €
  • CBX 2 – 159,95 €
  • Smart Sole
    • 139,95 € (teräsvarrella)
    • 159,95 € (grafiittivarrella)

Etsi luettavaa