Hyppää sisältöön

Katso kuvat: Cobralta paljon välineuutuuksia kaudelle 2019

Cobran uutuuksissa on kauniit värivalikoimat

Cobra on julkaissut ensi vuoden mailavalikoimaansa lisää tuotteistoa. Uutuuksina tulevat niin draiverit, väyläpuut, hybridit kuin raudatkin. F9 tuotenimeä tottelevalla mallistolla lyödään jälleen pidemmälle kuin aiemmin.

Cobra Golf on julkaissut F9 tuotesarjansa. Uudet draiverit ovat aiempaa virtaviivaisempia, jonka tarkoituksena on luoda lisänopeuden myötä lisää pituutta. Cobran mallistossa löytyy myös Ferrarin värivalikoimaa uudesta draiverista. 

Uutudessa luvataan aiempaa virtaviivaisempi lapamuotoilu. Korkeampi kruunu yhdistettynä pyöreämpään lapamalliin lisää aerodynaamisuutta, joka lisää nopeutta mailanpäähän. Rickie Fowler on ollut mukana suunnittelutyössä valitsemassa värimaailmaa draivereihin. Lapaa on saatavilla neljässä eri värissä. 

Cobra Golf

Lavan muotoilun myötä on luvattu, että osumat ala- ja ylälavasta lähtevät entistä tulisemmin. Varsivaihtoehtona löytyy jopa 50 grammainen ”Helium” Fujikuralta, joka on markkinoiden kevyimpiä varsia. 

Cobra Golf

Paljon nostokulmavaihtoehtoja väyläpuissa ja hybrideissä

F9 Speedback väyläpuissa ja hybrideissä on käytetty paljon samaa muotoilua kuin draivereissa. Mailoissa on paljon säätövaraa, sillä puu 3-4 on säädettävissä välillä 13-16 astetta, puu 5-6 välillä 17-20 ja 7-8 välillä 21-24. 

Hybrideissa nostokulmat ovat 17, 19, 21 ja 24. 

Cobran uudet raudat tuovat lisäpituutta

Cobran uudet raudat tuovat lisäpituutta

Cobra Golf

Raudat lupaavat taas lisää pituutta

F9 rautamailoissa luvataan anteeksiantavuutta ja lisäpituutta. Väite on perusteltu uusilla materiaaleilla, jotka ovat täynnä uutta teknologiaa. 

Uudet raudat on saatavilla Cobran mallin mukaan tasapitkinä ja perinteisellä mallilla. 

Kaikissa Cobran uutuuksissa tulee myös Arccosin ”Cobra Connect System”. 

Tarkemmat speksit ja hinnat mailoista Golf.com -sivustolla

 

Etsi luettavaa