Hyppää sisältöön

Justin Rosen diili Honman kanssa jää tuskin viimeiseksi: Paul Casey seuraava Honman mies?

Paul Casey saattaa olla seuraava Honman pelaaja

Honma tekee kovaa tuloa globaaleille markkinoille. Kuten GoGolfissa uumoiltiin jo syksyllä, kirjoitti Justin Rose itsestään merkin ykkösedustajan.

Justin Rosen siirtyinen Honman talliin oli golfpiireissä tiedossa jo syksystä lähtien. Honma on Japanin markkinoilla suurimpiin merkkeihin lukeutuva välinevalmistaja, jonka lippulaivatuote on kauniit blademalliset rautamailat. 

Rose näyttää mallia miten Honman mailat toimivat torstaina käynnistyvässä Tournament of Championsissa. Hän tuskin on kuitenkaan ainoa pelaaja, jolla Honman tuotteita löytyy bägistä. 

Paul Casey (kuvassa) spotattiin käyttämästä merkin Drivin Ironia harjoituskierroksella Kapaluan kentällä. Casey vapautui aikanaan Niken välinesopimuksesta ja on sen jälkeen allekirjoittanut ainoastaan puumailat käsittävän diilin TaylorMaden kanssa. 

Caseyn bägissä ovat olleet myös Mizunon raudat, Vokey Designin wedget ja Scotty Cameronin putteri. Siirtyminen Homan rautoihin olisi erittäin luonnollinen jatkumo Honmalle kun he yrittävät saada jalansijaa PGA Tourin näkyvyyden kautta globaaleilla markkinoilla. 

Honma toimi myös European Tour -kauden avanneen Hong Kong Openin nimikumppanina marraskuussa käydyssä kilpailussa. 

 

Etsi luettavaa