Hyppää sisältöön

Justin Rosea koskevat välinehuhut osoittautumassa todeksi

Viime viikkoina mediassa ovat kiertäneet huhut Justin Rosen uudesta välinesopimuksesta. Nettitietojen mukaan Rose on siirtymässä japanilaisen Honma-nimisen luksusmerkin talliin ensi vuonna.

Tähän asti Honma ja TaylorMade eivät ole kommentoineet asiasta. Mutta kun aiheesta kysyttiin Justin Roselta, vastaus antoi suunta: ”Ei savua ilman tulta”, Rose sanoi.

Golfwrx.com-sivusto on myös koonnut hyviä perusteluja, miksi Rose vaihtaisi tallia, vaikka hän on käyttänyt merkin mailoja koko pitkän ammattilaisuransa ajan vuodesta 1999 saakka.

TaylorMaden entinen toimitusjohtaja Mark King siirtyi Honman konsultiksi elokuussa. Rosen ja Kingin välit ovat aina olleet lämpimät, sillä King tuki englantilaista alkuvuosien vaikeina hetkinä.

Ensimmäisellä European Tour -kaudellaan 1999 Rose missasi 21 peräkkäistä cutia ja kirjautti kierroskeskiarvoksi 75,18 lyöntiä. Kaudella 2000 hän missasi cutin 15 kertaa. Läpimurto tapahtui vasta kaudella 2002, kun hän otti kolme voittoa.

Tilanne osoittaa ihmissuhteiden merkityksen bisneksessä ja etenkin urheilussa. Justin Rose tulee todennäköisesti tuomaan Honman Euroopan ja USA:n markkinoille 2019. 

 

Etsi luettavaa