Hyppää sisältöön

Justin Rose Honman talliin?

Golfwrx sivustolta kuullaan usein ensimmäiset huhut pelaajien mailasopimuksista. Nyt linnut visertävät Justin Rosen yhteistyöstä Japanilaisen Honma merkin kanssa.

Honma on parhaiten tunnettu superkalliista rautaseteistä. Kullattujen versioiden hinta on useita kymmeniä tuhansia ja mailoja markkinoidaan status symboolina. 

Honman mallistosta löytyy myös nättejä taottuja blade ja cavity back rautoja vakavammille pelaajille. 

Tähän mennessä merkkiä on edustanut miehissä ja naisissa vain aasialaiset pelaajat. Naisissa Honmaa käyttävät huippunimet, Korean SoYeon Riu ja Kiinan Shan-Shan Feng. Miehissä tunnetut nimet ovat Kiinan Liang Wen Chong, sekä Japanin Hideto Tanihara ja Hiroshi Iwata

Honma on pysytellyt pääasiassa Aasiassa mutta nouseminen markkinoille maailmalla vaatisi strategisesti kansainvälisiä pelaajia. Justin Rose kävi syksyllä maailmanlistan kärjessä, eikä tasainen englantilainen ole putoamassa maailmanlistalta lähiaikoina.

Rose olisi hyvä sijoitus. Tarina kertoo myös toisen englantilaisen liittymisestä Honman talliin. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat ilman mailasopimusta pelaavat Paul Casey ja Tommy Fleetwood. Heistä Casey on todennäköisempi valinta, sillä Fleetwood on erittäin pikkutarkka rautasettinsä suhteen ja käyttää edelleen vuoden 2011 Nike Vr Pro blade mallia. 

Lähde: golfwrx.com

Etsi luettavaa