Hyppää sisältöön

Joululahjavinkki syvillä taskuilla varustetuille golfareille

Honman uudet mallistot ovat konkreettisella mittarilla kultaa!

Honma on tuonut markkinoille joulun alla uuden Beres -sarjan. Se ei kuitenkaan ole mikä tahansa golfmallisto, vaan pitää sisällään aitoa kultaa.

Miltä kuulostaa golfmailat, joista löytyy jopa 24 karaattista kultaa? Moni ei välttämättä uskaltaisi jättää mailojaan lojumaan klubitalon edustalle jälkipelien ajaksi. Saattaa olla, että monella ei kate riitä Visa Electronissa moiseen. 

Toisilla kuitenkin on ”syvemmät taskut” kuin toisilla ja täten ehdoton joululahjavinkki löytyy aasialaiselta huippubrändiltä Honmalta. Muun muassa Justin Rosen pääyhteistyökumppani on tuonut markkinoille setin, jossa yksittäisen mailan hinta ylittää varsinkin ylimmässä kategoriassa suurimman osan pelaajien koko golfsetin kustannukset. 

Mailoista on kuitenkin saatavilla myös halvempaa versiota kalleimman lisäksi. Hinnat varioivat ”viiden tähden” version 4500 dollaria mailaa kohden kahden tähden versioon, jossa hinta on enää 850 dollaria yhtä mailaa kohden. 

”Uusi Beres tuo modernia ja eleganttia kauneutta peliin yhdistettynä korkean suoritustason teknologiaan laajalle joukolle golfareita. Maila on suunnattu pelureille, jotka arvostavat kauniita yksityiskohtia ja upeaa muotoilua”, Chris McGinley Honmalta luonnehtii. 

GoGolfin tiedossa ei ole, että mailaa olisi saati koskaan tulisi suomalaisten golfkauppojen hyllyille. Netistä tilaamalla mailat saattavat kuitenkin keretä vielä pukinkonttiin. 

Lisätietoa: Honma Beres

Etsi luettavaa