Hyppää sisältöön

Hit it -kampanja: viisi edullista rautasettiä

Golf Skyn liikkeissä käynnissä oleva Hit it -kampanja päättyy 7.9.

Hit it -kampanjassa myydään muun muassa golfvälineitä, -vaatteita ja -varusteita lyömättömään hintaan. Tässä viisi kuumaa rautasettidiiliä.

Cobra SpeedZone

Lavan yläreunassa kevyempi hiilikuitu on korvannut painavamman teräksen, mikä parantaa mailan anteeksiantavuutta. Huippuraudat laatutietoisen klubigolfarin makuun. Settiin kuuluu kuusi rautaa: 5-PW.

Cobra Golf

Teräsvarret 499,95 €

TaylorMade RBZ

Aloittevalle pelaajalle soveltuvat raudat, joissa hinta-laatusuhde erinomainen etenkin, kun setin saa nyt jopa puoleen hintaan. Saatavilla sekä teräs- että grafiittivarsilla. Settiin kuuluu kuusi mailaa: 6–SW.

TaylorMade

Teräsvarret 299,95 € | Grafiittivarret 399,95 €

Callaway Rogue

Kehäpainotteiset klubipelaajan mailat, jotka tarjoavat pituutta ja tarkkuutta höystettynä Callawayn kehittämille teknologioilla.  Settiin kuuluu kuusi mailaa: 5–PW miehille ja 6–SW naisille.

Miesten raudat (teräs) 499 €  | Naisten raudat (grafiitti) 499 €

Wilson D300 SL

Keskitason golfareille tarkoitettu kehäpainoinen rautamailasetti, joka tarjoaa anteeksiantavuutta ja lisämittaa lyönteihin. Naisille oma versio grafiittivarsilla.  Settiin kuuluu kuusi rautaa.

Wilson D300

Miesten malli (teräs) 299,95 € | Miesten malli (grafiitti) 299,95 € | Naisten malli (grafiitti) 299,95 €

Cobra F-max Airspeed

Cobran F-max Airspeed ovat klubipelaajan helpot raudat, joissa on takana ja alhaalla oleva painopiste, mitkä mahdollistavat vahvemmat loftit ja pidemmät lyönnit. Teräsvartiseen settiin kuuluu kuusi rautaa.

Cobra Golf

Teräsvarret 449 €

Etsi luettavaa