Hyppää sisältöön

Havaiji-paitojen paluu – Puma lanseeraa erikoismallistoja kisateemojen mukaan

Tältä näyttää Puman-näkemys Havaiji-paidasta vuonna 2021.

Puma lanseeraa kahdeksan mini-vaatemallistoa tämän vuoden aikana. Ensimmäisenä teemana on Havaiji, jossa pelataan tällä viikolla vuoden ensimmäinen PGA Tourin kilpailu.

Puma on julkaissut kauden golfvaatteet ovat teemoitettu kauden isojen tapahtumien mukaan. Merkki on valinnut kahdeksan suurta golftapahtumaa, jotka määrittävät vaatteiden kuosit ja värimaailman. Jokaisen tapahtuman ympärille julkaistaan oma Puma Tracks -niminen minimallisto.

Tiedotteensa perusteella Puma haluaa vaatteiden kautta viedä golfarit matkalle ympäri maailman ja kokemaan maailman hienoimpia golfkohteita. Pelaajien halutaan kokevan paikat, kuten Havaijin ja Floridan, vaikka pandemian vuoksi emme voi näihin paikkoihin matkustaa.

Inspiraatiota asuihin on haettu 80-luvun videopeleistä, joissa pelikenttää oli mahdollista vaihtaa tason tai mieltymyksen mukaan. Puma Tracks kertoo tarinaa näistä paikoista, kulttuurista ja kilpailusta. 

Ensimmäisenä on tämän viikon Tournament of Champions kisan aikana julkaistava Havaiji-teemainen mallisto nimeltä Daybreak Collection. Turnauksessa Puman värejä kantaa luonnollisesti heidän isoin tähtensä, Bryson DeChambeau.

Leucadia-golfpaidassa palmut muodostavat säännöllisen kuvion.

Leucadia-golfpaidassa palmut muodostavat säännöllisen kuvion.

Puma

Mallistoa hallitsevat palmut ja saarille tyypillisesti väritykset. Hana Polo -paidassa rintaa koristaa iso palmu, kun taas Leucadia Polo -paidan pienet palmut muodostavat maltillisemman printin. Malliston viittä paitaa täydentää samassa värimaailmassa saatavat shortsit ja housut. 

Puma on DeChambeaun ja Rickie Fowlerin kaltaisten tähtien kautta tuonut lajiin väriä ja räväkkyyttä. Merkki edustaa atleettisuutta ja teknistä innovaatiota ilman eksklusiivista hintalappua.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa siitä, miten minimallistojen aikataulutus istuu kotimaan golfkauteen ja miten tuotteet ovat saatavilla Suomessa, mutta ehkäpä näemme näitä mallistoja myös meidän viheriöillä.

Etsi luettavaa