Hyppää sisältöön

Haute couture -putteri sopii ainakin oligarkin lompakolle

valgrine putters

Määritelmänä haute couture liitetään muotiin tai muotoiluun ja sillä viitataan kalliisiin, mittatilaustyönä ja käsintehtyihin luomuksiin. Kun sana yhdistetään putteriin, ainakin golfaria harrastavan oligarkin kiinnostuksen luulisi heräävän.

valgrine putters

valgrine putters

valgrine.com

Kaikkihan me tiedämme, että putteri voi olla bägin kalleimpia mailoja, mutta Valgrine on vienyt hinnoittelunsa niin sanotusti täysin uudelle ulottovuudelle. Ranskalainen mailapaja valmistaa nimittäin haute couture -puttereita.

Pääosin käsintehtyjen putterien lähtöhinta on 750 euroa, ja ylärajaa ei oikeastaan ole määritelty. Mallistosta löytyy esimerkiksi yli 4 000 euroa maksava malli.

Lisähintaa kertyy myös siitä, jos halajaa putterinsa ”lisämaustein”. Materiaaleina käytetään muun muassa erikoisteräksiä, hiilikuitua, komposiittia ja  titaania. Lapamalleja löytyy bladesta mallet-mallisiin aikamoinen määrä.

valgrine putters

valgrine putters

valgrine.com

Mitä erikoista näissä puttereissa sitten on? Valmistaja sanoo heidän puttereidensa asettuvan alkuasennossa aina oikeaan ja optimaaliseen linjaan. Lavan tähtäysviivat ovat suorassa linjassa puttaajan silmien kanssa. Tämä mahdollistaa luonnollisen puttausliikkeen. Erilaisia inserttejä voidaan valita ja esimerkiksi Ceasar-lavassa insertti vahvistaa osumaääntä kuin kaiutin.

valgrine putters

valgrine putters

valgrine.com

Puttereiden viimeistely on huippuluokkaa. Kaikki yksityiskohdat on mietitty viimeistä piirtoa myöden ja kaikessa huokuu laatu.

Onko tämä suunnattu suurelle käyttäjäkunnalle? Ei välttämättä, mutta aina löytyy pelureita, jotka haluavat erottua kentällä, ovat valmiita maksamaan laadusta eikä hintalappu pelota. 

 

www.valgrine.com

Etsi luettavaa