Hyppää sisältöön

Happy Putter ei ole lelu

Älä anna hauskan nimen hämätä. Happy Putter ei ole mikään lelu. Brainstorm Golf on tehnyt kaikille saatavaksi putterin joka suoriutuu viheriöstä kuin viheriöstä.

Kuten olemme monesti huomanneet viheriöt ovat eri kentillä erilaisia. Nopeita, hitaita, breikkaavia tai kaikkea noiden väliltä. Nyt kuluttajallakin on mahdollisuus “tuunata” putteri sopimaan viheriöihin.

Ammattilaisilla tämä vaihtoehto on ollut olemassa jo pitkään ja nyt myös sinulla.

Happy Putteria on kahdella erilaisella lapamallilla. Nykyään suosittu mallet ja perinteisempi blade. Lapaa voidaan säätää kolmeen eri loftiin ja liekulmaan. Myös varren offsetissä on kolme eri valittavaa asentoa. Lavan kannassa että kärjessä on paikat vaihdettaville painoille. Jos nyt olet onnistunut säätämään itsesi aivan pihalle, voit aina kääntää koko lavan ympäri ja yrittää putata vasurina. Maila toimii siis molemmille puolille.

Speksit: 3 Lofin asentoa: Low (1 degree), Standard (3.5 degrees), and High (6 degrees) 3 Liekulman asentoa: Flat (68 degrees), Standard (71 degrees), and Up (74 degrees) 3 Offset asentoa: Zero shaft, half shaft, and full shaft 6 vaihdettavaa painoa: Light (3g), Standard (6g), and Heavy (15g) Perusvarret 34” ja 35”, kustomoituna 31”-38”

Tuntumaltaan putterit ovat vakaita ja varsin tunnokkaita. Alkuun hieman räikeä väritys toi lelumaisen fiiliksen, mutta kun sen karistaa mielestään, on käsissäsi varsin toimiva putteri. Jos puttaaminen on sinun heikoin kohtasi, voi tässä olla uusi salainen aseesi.

Etsi luettavaa