Hyppää sisältöön

GolfPointiin uudet omistajat – Salonahojen pitkä golfyrittäjyys vaihtuu lokoisiin eläkepäiviin

GolfPointin uudet omistajat ovat Jani Hifumi

Rolf ja Erja Salonaho ovat myyneet Lahdessa toimivan GolfPoint-välineliikkeen. Jatkajat löytyivät lähipiiristä.

Lahdessa toimiva GolfPoint on saanut uudet omistajat. Golfalan myymälää hieman yli 20 vuotta pyörittäneet Rolle ja Erja Salonaho jäävät eläkkeelle ja toimintaa jatkavat pariskunnan tytär Erika Salonaho sekä Jani Hifumi ja tyttärensä Anna Hifumi

Yrittäjäpariskunta ehti etsiä jatkajaa yritykselle jonkin aikaa. Salonahot ovat nyt tyytyväisiä, että jatkuvuus GolfPointissa säilyy, sillä Erika Salonaho on työskennellyt yrityksessä jo vuosia, viimeksi toimitusjohtajana. 

”Kiitämme Erjaa ja Rollea heidän mahtavasta työstään ja haluamme jatkaa yrityksen pyörittämistä samalla iloisella ja tuttavallisella meiningillä tulevaisuudessakin”, Jani Hifumi sanoo.

Jani ja Anna Hifumi ovat innokkaita lahtelaisia golfareita. He tulivat tutuksi Salonahon perheelle GolfPointin entisinä asiakkaina ja sen järjestämillä golfmatkoilla. Golfmyymälän lisäksi GolfPoint toimii myös vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Pääsiäisen aikana myymälää on uudistettu. Talviharjoittelupaikat on otettu pois käytöstä kesän ajaksi, mutta simulaattori ja Trackman ovat asiakkaiden käytössä myös kauden ajan. Trackmania hyödynnetään esimerkiksi välineiden fittauksessa.

”Kaipasimme jo pientä uudistusta ja lisää tilan tuntua myymälään, ja sitä todella saimme, kun otimme lyöntipaikat pois ja muutimme järjestystä täysin. Lyöntipaikat poistamalla saimme puolet enemmän lisää tilaa myymälään”, Erika Salonaho jatkaa.

Uudistuneen myymälän ja uusien omistajien kunniaksi pidetään ”avajaiset” tulevana viikonloppuna 10.-11.4. Erika Salonahon mukaan luvassa on alennuksia sekä Lahden-myymälässä että verkkokaupassa.

Apuna tämän vuoden ajan

Erja ja Rolle Salonaho ovat vetäneet GolfPointin matkoja usean vuoden ajan.

Erja ja Rolle Salonaho ovat vetäneet GolfPointin matkoja usean vuoden ajan.

Salonahojen kotialbumi

Rolle ja Erja Salonaho jäävät viettämään eläkepäiviä levollisin mielin, sillä golfissa on nyt käynnissä kova buumi.

”Kun reilut kaksikymmentä vuotta sitten perustimme GolfPointin, golfmaailma näytti aikalailla erilaiselta. GolfPoint on koko olemassaolonsa ajan toiminut perheyrityksenä, ja nyt voimme ilolla todeta että näin jatkuu tulevaisuudessakin, tosin kahden perheen voimalla”, Rolle Salonaho sanoo.

GolfPoint toimi aluksi Helsingissä, jossa sillä oli liike Pitäjänmäellä. Lisäksi se pyöritti proshopeja usealla eri kentällä. Kymmenen vuotta sitten liike muutti Lahteen vastaperustettuun Kauppakeskus Valoon, jossa se toimii edelleen. Tuolloin se toimi muutaman vuoden ajan myös Konalassa sijainneessa HLR Academyn talviharjoittelupaikassa.

Nykyään GolfPointilla on kivijalkakaupan lisäksi proshopit Messilässä, Hartolassa ja Iitti Golfissa sekä verkkokauppa. Lisäksi se toimii vastuullisena matkanjärjestäjänä.

”Omasta puolestamme haluamme kiittää kuluneista vuosista. On ollut hienoa saada työskennellä suomalaisten golfareiden kanssa. Voimme olla varmoja siitä että uusi yrittäjäkolmikko kehittää GolfPointin toimintoja niin, että asiakkaidemme on jatkossakin helppo asioida sekä verkkokaupassamme että myymälässämme Lahdessa”, Salonahot kiittävät.

Aivan täysin Rolle ja Erja eivät oloneuvoksiksi heittäydy, sillä he ovat luvanneet auttaa uusia yrittäjiä erilasissa tehtävissä tämän vuoden ajan.

”Ja golfin peluuta varmasti jatketaan, ehkä siihen, ja moneen muuhunkin harrastukseen riittää jatkossa paremmin aikaa”, Rolf Saloaho kertoi eläkepäivien suunnitelmistaan Facebook-päivityksessään.

Etsi luettavaa