Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Golf Skyssa viikonlopun ajan Club Weekend – jäsenille tarjolla huipputarjouksia

Tänä viikonloppuna kannattaa suunnata välineostoksille Golf Skyn liikkeisiin tai verkkokauppaan.

Viikonloppuna Golf Skyn myymälöissä sekä verkkokaupassa vietetään Golf Sky Club Weekendiä. Jäseniä hemmotellaan huipputarjouksin, kun viikonlopun ajan jäsenille on tarjolla vähintään 25 prosentin alennus lähes kaikista varastosta löytyvistä tuotteista.

Esimerkiksi kaikki kauden mailauutuudet ovat 25 prosentin alennuksella, joten nyt on hyvä hetki päivittää mailaosastoa.

Golf Skyn jäsenenä saat myös monia muita etuja läpi vuoden. Fittauspalvelu on ilmaista. Mailojen huoltotyöstä saa alennusta, ja jäsenenä olet oikeutettu jäsenhintoihin ympäri vuoden.

Liittymiseen vaaditaan vain rekisteröityminen verkkokaupassa. Myymälöissä pystyt tunnistautumaan jäseneksi helposti puhelinnumeron avulla. Liittyminen jäseneksi on täysin ilmaista.

Tässä poimintoja viikonlopun huipputarjouksista.

Spider GT Max -putteri

TaylorMaden tämän kauden uutuusputterista löytyy säädettävyyttä ja suorituskykyä vaikka muille jakaa. Pohjan säätöalustasta pystyt optimoimaan putterin itsellesi sopivaksi. Kahdella säädettävällä painolla ja kolmella eri pykälällä muokkaat painotuksen juuri oikeaksi sinulle.

Hinta: 366,75€ (norm. 489 €)

Titleist Players StaDry -vedenpitävä kantobägi

Titleistin tyylikkäässä ja klassisessa bägissä on neliosainen jakaja aina bägin alas asti. Viiteen vetoketjulliseen taskuun saat tarvittavat tavarat mukaan kierrokselle. Sadekelikään ei haittaa tämän vedenpitävän kantobägin kanssa.

Bägiä on saatavilla viidellä eri värivaihtoehdolla.

Hinta: 239,96 € (norm. 319,95 €)

Golf Pride MCC Hybrid -grippi

Nyt on loistava hetki laittaa mailasetin gripit uuteen uskoon. Golf Priden MCC -grippi on yläkäden kohdalta karheampi, ja alakädeltä pehmeämpi ja näin ollen saat loistavan tuntuman koko mailaasi. Gripit ovat harvemmin alennuksessa, mutta Club-jäsenenä saat jokaisesta gripistä -25% alennusta tämän viikonlopun ajan.

Hinta: 12,75 € (norm. 17 €)

Adidas Floral -naisten pikee

Kesäinen kuosi tarjoaa näyttävyyttä golfkentälle ja klubitalolle. Neljään suuntaan joustava kangas takaa täyden liikkuvuuden svingissä, mutta myös hengittää hyvin lämpimillä keleillä.

Pikeetä on saatavilla myös hihattomana.

Hinta: 52,46 € (norm. 69,95 €)

Oakley Holbrook XL -aurinkolasit

Älä anna auringonpaisteen häiritä kierrostasi! Oakleyn Holbrook -aurinkolasit ovat tyylikäs ja urheilullinen valinta golfkentälle. Lasin linssissä on käytettä Prizm-teknologiaa, joka parantaa suorituskykyä korostamalla yksityiskohtia ja tarjoaa huipputarkkaa, käyttöympäristön mukaan suunniteltua värierottelua.

Hinta: 119,93 € (norm. 159,90 €)

Etsi luettavaa