Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Golf Skyn messutarjoukset: Viisi mielenkiintoista draiveridiiliä

Golf Skyn messukampanja käynnissä 14.3. saakka.

Virtuaaliset golfmessut pidetään tulevana viikonloppuna, mutta messutarjouksia voi ostaa jo nyt. Poimimme Golf Skyn myymälästä viisi mielenkiintoista draiveridiiliä.

Messutarjoukset ovat käynnissä paitsi green fee -tuotteita, pelioikeuksia ja golf- ja majoituspaketteja myyvässä GoGolf Shopissa myös Suomen suurimman golfvälineiden jälleenmyyjän Golf Skyn verkkokaupassa ja myymälöissä.

Hyvien tarjouksien takia varastot hupenevat hyvää vauhtia, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluaa saada itselleen mieleisen mailan bägiin ensi kaudeksi.

Mailoja löytyy kuitenkin vielä niin pelureille kuin harrastajille. Poimimme tähän juttuun hyviä draiveritarjouksia.

Callaway Epic Speed, Epic Max ja Epic LS

Viime vuonna julkaistu Epic Speed ei ole vain yksi draiveri vaan tuotesarjassa on kolme draiveri-mallia (Speed, Max ja Max LS). Mailoissa hyödynnetään ns. Jailbreak 2.0 -teknologia, ja tekoälyn avulla Callaway on onnistunut rakentamaan lavasta ja lyöntipinnasta entistä vakaamman ja anteeksiantavamman. 

Kaikissa malleissa on hyödynnetty entistä enemmän hiilikuitua, mikä on mahdollistanut painon uudelleen sijoittelun. Draiverissa lavan kansi ja kärkipala ovat uutta Triaxial-hiilikuitua, mitkä pudottavat lavan rakenteesta painoa jopa 19 grammaa.

Vaikka mailat ilmestyivät kauppoihin tasan vuosi sitten, nyt niitä myydään messujen aikaan reippaalla alennuksella. Varastot hupenevat nopeasti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Messuhinta: 399,95 € (599 €)

Siirry ostoksille: Epic SpeedEpic Max

Cobra FMax3 AS

Cobran FMax3 AS on pari vuotta vanha malli, joka sopii myös golfuran alussa olevalle pelaajalle. Anteeksiantavassa mailassa on myös hieman offsetiä, joka auttaa suoristamaan slaissia.

Erinomainen hinta-laatusuhde, varsinkin näin messujen aikaan.

Messuhinta: 219,95 € (norm. 349 €)

Siirry ostoksille tästä >>

TaylorMade RBZ Speedlite

Hyvä maila vasta vähän aikaa pelanneille golfareille ja klubigolfareille, jotka arvostavat hyvää hinta-laatusuhdetta.

Messuhinta: 179 € (norm. 299 €)

Siirry ostoksille tästä >>

Mizuno ST-Z

Mizunon ST-Z-malleissa kesktyttiin erityisesti lyöntipituuden maksimoimiseen – ja äänimaailman parantamiseksi.

Lyöntipinta on tehty Mizunon kehittämästä SAT 2041 Beta Ti -materiaalista. Se tarkoittaa metallisekoitetta, jossa on käytetty titaania, vanadiini, alumiinia ja tinaa.

Maila on tarkoitettu erityisesti jo pidempään pelanneille.

Messuhinta: 334 € (499 €)

Siirry ostoksille tästä >>

Wilson D300 SL

Malli on muutaman vuoden vanha, mutta ei ole hinnalla pilattu. Anteeksiantava lapa, joka sopii klubipelaajan ja aloittelevan golfarin bägiin.

Messuhinta: 177 € (norm. 299 €)

Siirry ostoksille tästä >>

Etsi luettavaa