Hyppää sisältöön

Golf Skyn Black Friday – Bryson DeChambeaun mailamalli ja Pingin putterit vetonauloina!

Jens Henttinen palvelee Golf Skyn Vantaan Tammiston myymässä

Golfarin juhlapäivä Golf Skyn myymälöissä ja verkkokaupassa on Black Fridayn perjantai. Jens Henttinen nostaa videollla esiin päivän ERIKOISTARJOUKSISTA parhaat. Kattavan listauksen löydät jo torstaina kello 21.00 Golf Skyn verkkokaupaasta.

Black Fridayn ”kuumin päivä” on käsillä ja Golf Sky heittää lisää löylyä kiukaalle alennusmyynneissä. Perjantaina, ja vain perjantaina tiettyjä tuotteita myydään kampanjan ensimmäisiä päiviä huokeammalla.

Hintatason, joka antaa hyvän syyn suunnata Tampereen, Espoon tai Vantaan myymälöihin hankkimaan muitakin tuotteita superhinnoin.

”Väkeä on käynyt paljon ja myynti oli kaikissa kaupoissamme sekä verkossa kahtena ensimmäisenä päivänä ennätysmäistä. Kun perjantaina iskemme nämä superhinnoin varustetut tuotteet esille, odotettavissa on kovia myyntipiikkejä, sekä heräteostoksia myymälöissä”, enteili Vantaan Tammiston myymäläpäällikkö Taina Kokko.

Torstaina Tammiston myymälässä katse kiinnittyi perjantain tarjoustuotteiden lisäksi muun muassa erittäin kattavaan valikoimiltaan laajaan asusteosastoon, josta Kokko nostaa perjantain artikkelissa esiin yhden miesten ja naisten hittimerkin.

Kokko valitsi myyntiiimistään Jens Henttisen, maajoukkuetasolla laskettelussa kilpailleen innokkaan golfarin kertomaan oheiselle videolle perjantain  SUPERTARJOUKSISTA.

”Niin paljon on hyviä tuotteita kaupan, että vaikea on yhtä nostaa. Wilson Staffin D 350 -raudat ovat kyllä myyneet syystäkin upeasti. Hinta-laatusuhteessa fantastinen setti kehittyvälle pelaajalle. Toisena nostaisin esiin laajan valikoimamme wedgejä. Todellisia herkkupaloja lähipelin parantamiseen ja harjoittelun motivaattoreiksi talvikaudelle”, Henttinen hehkuttaa.

Golf Skyn verkkosivuilta ja verkkokaupasta löydät ja voit ostaa Black Fridayn kaikki tuotteet.  

Golf Sky verkkokauppa

  

Etsi luettavaa