Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Golf Sky mukana Golfmessuilla – tarjouksia verkossa, liikkeissä ja messumyymälässä

Golf Skyn messumyymälässä voi tehdä tämän viikonlopun aikana hyviä löytöjä.

Golf Sky tuo Golfmessuille suuren myymälän, josta saat ostettua mailoja, vaatteita ja kenkiä tulevan kauden tarpeisiin. Tule tekemään löytöjä.

Tänä viikonloppuna järjestettävillä Golfmessuilla on vahvasti mukana myös Golf Sky, joka on rakentanut Helsingin Messukeskukseen suuren myymälän, josta voit käydä hankkimassa muun muassa valikoimista poistuvia tuotteita houkuttelevaan hintaan.

Esimerkiksi kaikki viime vuoden vaatteet, vyöt ja kengät myydään puoleen hintaan.Viime vuoden Bägit ja hatut ovat puolestaan 40 prosentin alennuksessa.

Myymälöissä ja verkkokaupassa on tarjolla myös jo vuoden 2023 uutuuksia 10 prosentin alennuksella.

Tässä poimintoja Golf Skyn messutarjouksista. Lisää tarjouksia löydät Golf Skyn myymälöistä ja verkkokaupasta.

TaylorMade M4 -draiveri

TaylorMade M4 -draiverissa hyödynnettään Twist Face -teknologiaa, jonka avulla lyöntipinta korjaa kanta- ja kärkiosuma suoristaen lyönnin. Mailan nostokulman säätömahdollisuus voi säätää +/- kaksi astetta ilmoitetusta nostokulmasta.

Hinta: 299,95 € (norm. 499 €)

Callaway Mavrik -draiveri

Huippumaila muutaman vuoden takaa, jonka tekoälyn avulla suunniteltu lyöntipinta suurentaa hyvän osuman aluetta. Lavan sisällä sijaitsevat Jailbreak-tangot yhdistävät pohjan ja kruunun sekä parantavat pallon lähtönopeuden. Kevyen hiilikuitukruunun ansiosta lavassa on korkea MOI.

Hinta: 297 € (norm. 379 €)

Wilson D300SL -väyläpuut

Wilson Staff D300 SL -väyläpuu on kevyt ja suunniteltu parantamaan mailan vauhtia. Siksi se sopii hitaammanpuoleisesti svingaaville. Mailan isokokoinen profiili parantaa lyöntitilanteessa itsevarmuutta. Ison lavan ansiosta maila on anteeksiantava myös epätarkoilla lyönneillä. Tämän parempaa hinta-laatusuhdetta saa hakea.

Hinta: 89,95 € (norm. 199 €)

Titlest TSi -hybridit

Titleistin TSi-hybridit myydään nyt uusien tieltä. Tarjolla on kolme erilaista mallia (TSi1, TSi2 ja TSi3), jotka sopivat eritasoisille pelaajille. Huippumerkin hybridit tarjoavat loistavia ominaisuuksia.

Hinta: 199,95 € (norm. 319 €)

TaylorMade Stratus Soft -hanska

Nahasta ja synteettisestä materiaalista valmistettu hanska, jossa yhdistyvät kummankin materiaalin parhaat puolet. Nahka istuu hyvin käteen ja kestää kulutusta. Hanska myös hengittää mukavasti ja tarjoaa hyvän pidon.

Hinta 14,95 € (norm. 22 €)

Wilson Staff Duo Soft+ -pallot

Pehmeä, kaksikerroksinen pallo, joka lentää pitkälle VelovitiCOR-tekniikan ansiosta. Edullisen hinnan ansiosta ei harmita, vaikka kierroksen aikana muutama pallo katoaisikin.

Hinta: 18 € (norm. 30 €).

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. Ovet ovat auki perjantaina ja lauantaina klo 10–18 sekä sunnuntaina klo 10–17.

Etsi luettavaa