Hyppää sisältöön

GoGolfin top-3 Blackfriday -diilit ovat myyneet levy-yhtiötermein platinaa

Black Friday -kampanja on nyt käynnissä ja jatkuu sunnuntaihin 25.11. saakka.

GoGolfin viikonlopun läpi kestävä Black Friday on ohjannut jälleen tuhannet golfarit ostoksille upeaan verkkokauppaamme. Yhteistyökumppaneiden uskomattomat Black Friday tarjoukset on revitty käsistä ja aikaa niiden tyhjentämiseen on vielä sunnuntain viimeiseen minuuttiin saakka!

Suomeen pari vuotta sitten rantautunut Black Friday on saanut kuluttajat sekaisin jälleen tänä viikonloppuna. Kaupat ja verkkokaupat ovat olleet tukossa kun alennusten perässä juoksevat asiakkaat ovat hamstranneet kuumimpia tuotteita. 

Kovaa nousua golfalan verkkokaupassa tekevä GoGolf on myös saanut kasaan jälleen upeita Black Friday -tarjouksia kumppaneiltaan. Perjantaina alkanut kampanja on myynyt ”tripla-platinaa” jos lainataan termistöä musiikkipuolelta. 

Suurimmat hittisinkut ovat löytyneet GoGolf -jäsenyyden jälkeen suosituilta lomakentiltä. Seuraavassa kolme myydyintä diiliä viikonlopun ajalta. Kaikki diilit ovat ostettavissa vielä tänään kello 23.59 asti. 

Platinaa: Pärnu Bay 2x green fee 99€ 

Pärnu Bayn kenttä on saanut suomalaiset rakastumaan Viron lomapääkaupungin links-helmeen. Kenttä on nykyisin jokakesäinen must see -kohde, jonne suuntaavat kaikki golfareiden kansanryhmät! Nyt on hyvä hetki säästää ensi kesän reissusta hommaamalla pelit erikoishinnoin! 

Kultaa: Kullo Golf toukokuussa 29 €

Pääkaupunkiseudun golfareille Kullo Golf on yksi suosituimmista kevätkentistä. Vihreä nurmi houkuttelee jo toukokuussa, sillä Kullo on poikkeuksetta ollut huippukunnossa jo vapun tienoilla. 29 euron hinta on laittanut golfareille ostohousut jalkaan! 

Hopeaa: Tahkon green fee kolmelle 99 €

Kaikki tiet vievät Nilsiään. Suomen ykköslomaresortti Tahko kerää golfareita isolla porukalla Tahkovuorelle nauttimaan kesähelteistä, golfista, yhdessä olosta ja kymmenistä aktiviteeteista. Black Friday -kampanjan diili on osoittanut, että kolmen green feen hommaaminen kerralla on vain ja ainoastaan järkevää rahankäyttöä! 

Muista myös seuraavat huipputarjoukset: 

– Viaplay Black Friday ajan -50%

– Gorgi Golf Stay & Play -50% 

– Golf häftet tarjous: 20€ 

 

Etsi luettavaa