Hyppää sisältöön

GoGolf Play laajenee Espanjan Costa Dauradan kentille Black Fridayn kunniaksi

GoGolf on tehnyt yhteistyösopimuksen Costa Dauradan golfkenttien yhdistyksen kanssa ja tarjoaa Black Fridayn aikana Suomen ja Costa Dauradan kenttien yhdistelmäpakettia erikoishintaan.

GoGolf Play Costa Daurada -paketilla pelaajan käytössä ovat rajoittamattomasti GoGolf Play -kentät eli Kurk Golf, Hills ja Isosaari. 

Espanjan kentistä käytössä ovat Barcelonan eteläpuolella sijaitsevat Costa Dauradan alueen kentät: Costa Daurada Golf Club, Gaudi Golf Club sekä Bonmont.

Kuuden kentän GoGolf Play Costa Daurada -pelioikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Sopimuskausi on 12 kuukautta. Costa Dauradan kenttien yhteinen kierrosmäärä on rajattu maksimissan 30 kierrokseen per 12 kk sopimuskausi. 

GoGolf Play  + Costa Daurada pelioikeus on myynnissä Black Fridayn ajan hintaan 85 € kk. Lisäksi paketin ostaja saa kaupan päälle tusinan Srixon AD333 -palloja eli yhden tusinan sopimuskauden jokaiselle kuukaudelle (arvo 360 €). 

Costa Dauradan sijainti on ihanteellinen

Costa Daurada sijaitsee reilun tunnin päästä Barcelonan lentokentältä. Se houkuttelee pohjoismaalaisia turisteja kauniilla luonnollaan, rannoilla ja laadukkailla golfkentillään. 

Katalonialainen keittiö ja loistavat paikalliset viinit hemmottelevat vaativampaakin lomailijaa. Alueelle sijaitsee myös Ferrari Land -huvipuisto. 

Normaleissa olosuhteissa Helsingistä Barcelonaan operoi useita lentoyhtiöitä ja Barcelonan lentokentältä on nopeaa ja edullista vuokrata auto vaikka koko matkan ajaksi.

Costa Dauradan alueelta löytyy seitsemän 18-reikäistä golfkenttää. GoGolf Play Costa Daurada paketissa on mukana niistä kolme: Costa Dorada Golf Club, Gaudi Golf Club ja Bonmont. 

Pelaajien varaukset kentille hoitaa Costa Dauradan golfkenttien yhdistys. Costa Dauradan golfkenttien yhdistyksen kautta saa myös hotellipaketit edulliseen hintaan. 

Bonmont

Maailman tunnetuimpiin arkkitehteihin lukeutuvan Robert  Trent Jones Jr:n suunnittelema Club De Golf Bonmont lukeutuu alueen helmiin. Ympäröivä vuoristo, upeat maisemat Välimerelle ja nopeat griinit ovat nousseet kentän tavaramerkeiksi Kentän yhteyteen on rakenteilla myös uusi viiden tähden hotelli.

Kentällä on peräti 90 bunkkeria, jotka haastavat reilulla tavalla pelaajia ja ovat kokonaisuuden kannalta tärkeä osanen alueen onnistunutta maisemointia. 

Vuonna 1990 avattu kenttä  on aina huippukunnossa, se tarjoaa laadukkaan ja täyteläisen golfkokemuksen kaiken tasoisille pelaajille

Backtiiltä (6 379 m) kenttä tarjoaa jatkuvia haasteita niitä etsiville. Hienon bunkkeroinnin ja taidokkaasti muotoiltujen viheriöiden johdosta lähipeli mittaa osaamista jokaisella väylällä. Välimeren läheisyys tuo usein tuulen voimakkaasti peliin mukaan. 

Bonmont on kenttä, jolla upeiden näkymien ikuistaminen kuviin ja videoihin on suurimmalle osalle pelaajista tärkeä osa nautinnollista golfkokemusta.

Klubitalolta löytyy hyvin varusteltu pro- shop ja laadukas ravintola. Terassilta voit nauttia huikeasta maisemasta ja tarkkailla kanssapelaajien kymppiväylän avauksia.  GoGolfin tiimin suositus kierroksen yhteydessä tapahtuvaan ruokailuun ovat paikalliset merenelävät. 

Range on loistavassa kunnossa ja sijaitsee kätevästi ykköstiin lähistöllä.

Costa Dorada Golf Club

Costa Dorada Golf Clubin kentällä kasvaa myös runsaasti oliivipuita

Costa Dauradan alueen vanhin klubi Costa Dorada Golf Club on idyllinen golfkenttä matkalla Tarragonasta Barcelonan lentokentälle. 

Mäntymetsään rakennetulta kentältä löytyy paljon korkeuseroja, luonnetta, sekä mieleenjääviä väyliä.Etenkin kentä dog-leg väylät haastavat pelaajia suunnittelemaan huolella pelistrategiansa

Sosiaalinen ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja monipuolinen palveluiden tarjonta yhdistettynä kauniiseen katalonialaiseen designiin muodostivat lämpimän kokonaisuuden.

GoGolfin tiimi ihastui vierailullaan kentän ohella erityisesti klubitaloon. Ystävällinen vastaanotto ja palvelu, sekä monipuolinen tarjonta yhdistettynä kauniiseen katalonialaiseen designiin muodostivat lämminhenkisen kokonaisuuden. Klubin terassille jää helposti nauttimaan paikallisia viinejä ja pientä purtavaa.  

Gaudi Golf Club

Uusien omistajien myötä Gaudi Golf Clubiksi nimensä muuttanut puistokenttä on tasaisuutensa ja leppoisuutensa vuoksi Costa Dauradan alueen mukavimpia vierailukohteita kaikentasoisille pelaajille. Maaseutumaisemassa pelattava kenttä on saanut ympärilleen taloja, joiden arkkitehtuuria voi ihailla pelatessa.

Kentän kaunein ja mieleenjäävin väylä on neljäs. 

Saariviheriölle lyötävä par-kolmonen on haastava, ilman pallon menetystä väylän pelaava voi hyvillä mielin muistella suoritustaan kierroksen jälkeen klubitalolla. 

18-reikäiseltä  kentältä löytyy harjoitteluun ja lämmittelyyn soveltuva nelireikäinen pitch & putt -kenttä.

Kotimaan kentillä löytyy hyvin tilaa pelata

Suomessa mukana ovat GoGolf-perheen kaikki kentät. Hills by GoGolf on 36-reikäinen kenttäkokonaisuus, joka sijaitsee Vihdissä. Hillsissä on pealttu mm. naisten LETAS -kiertueen osakilpailuja.

Kurk Golf on Kirkkonummen alueen suosituin kenttä, joka houkuttelee pelaajia erityisesti rennolla fiiliksellä ja upealla kunnollaan.

GoGolf Isosaari on upea saaristokenttä Helsingin ulkosaaristossa, joka hurmaa kaikentasoiset golfarit ainutlaatuisuudellaan.

GoGolf Play -paketin aiemmin ostaneilla on mahdollisuus lisätä Costa Dauradan pelioikeus omaan pelioikeuteen lisämaksulla 290 €

Paketteja on myynnissä rajattu erä ja niitä myydään ainoastaan Black Fridayn ajan. Paketit tulevat myyntiin tiistaina GoGolfin Enkora-verkkokauppaan.

Etsi luettavaa