Hyppää sisältöön

GoGolf ja Golf Sky ylpeänä esittävät: Suomen suurin Custom Fit -tapahtuma Espoossa

GoGolf Loungessa Espoossa järjestetään perjantaina ja lauantaina mailafittauspäivät. KUVA: JUSSI MIETTINEN

Ensimmäistä kertaa Suomessa tällä mittakaavalla järjestettävä tapahtuma on jokaiselle golfaajalle käymisen arvoinen.

Espoon GoGolf Loungen kaikki 11 Trackmania ja koko iso lähipelialue varataan tulevana perjantaina ja lauantaina mailojen testaus- ja fittauskäyttöön. Testattavina kaikki tärkeimmät mailamerkit. Lisäksi esittelyssä on asusteita ja lukuisia muita välineitä. Viikonlopun kaikki tapahtumat ovat maksuttomia, ja tarjoukset on voimassa koko viikonlopun.

Custom Fit -tapahtumassa voit kokeilla välineitä kaikessa rauhassa ja kiireettä. 45-minuuttiset testausajat voi varata maksutta Demokalenterista.

Pingin Master Fitting Expert Nick Boulton 

Pingin Euroopan fittaus- ja tuotekehityksestä vastaava huippuosaaja Nick Boulton on yksi tapahtuman merkittävimmistä vieraista.

Boultonilla on 34-vuotinen tuntemus ja osaaminen Pingin tuotteista. Boulton on tavattavissa koko viikonlopun tapahtuman ajan.

Oman aikasi voit varata Demokalenterin kautta.

Maksuttomat mailatestaukset ajanvarauksella 

Maksuttomat ajat 45 minuutin Srixon ja Clevelandin, Cobran, Wilsonin, Honman (vain lauantaina), Titleistin, Pingin, Mizunon, Callawayn ja TaylorMaden mailafittauksiin sekä Pingin putterifittaukseen ajanvarauksella Demokalenterista.

Lisäksi PGA:n jäsen Jani Perttilä tekee Trackman-analysointia.Perttilä analysoi mahdolliset svingimuutokset ja suosittelee välinepäivitykset. Ajanvaraukset tähänkin Demokalenterista.

Tuotetestaukset ilman ajanvarausta

Mailatestausten lisäksi voit kokeilla ja hankkia samalla käynnillä muutkin golfvälineet kesän peleihin. Kokeile miten Garminin mittauslaitteet, Crossin sadeasut, Puman asusteet, FootJoyn hanskat ja kengät istuvat omaan tyyliisi ja tarpeisiisi. US Kidsin osastolla löytyy lapsille sopivat mailat.

Tapahtumassa saat kuntoon myös nykyiset välineesi. Loungesta löytyy grippien testaus ja vaihto käteesi sopivan mallin löytämiseen.

Osoite: GoGolf Lounge Espoo, Karantie 4 (Keran hallit)

Etsi luettavaa