Hyppää sisältöön

FootJoy Premiere Series: Ajattomat klassikot

FootJoy Premier Tarlow on Ian Poulterin kaltaisten keikarien valinta.

FootJoy Premiere on ikonisen golfkenkämerkin uusin mallisto, jonka muotoiluun on haettu inspiraatiota brändin historiasta. Mallistoon kuuluu kolme miesten ja yksi naisten malli.

FootJoy Premier Series on uusi, tyylikäs golfkenkämallisto. Kengät sopivat golfareille, jotka arvostavat klassista muotoilua, modernia teknologiaa ja mukavuutta.

Malliston kengissä on FootJoyn kehittämä VersaTrax+-pohja, joka tarjoaa vakautta ja loistavan pidon erilaisissa olosuhteissa ja pinnoilla. Vaimentavan pohjallisen ja pehmeän, lampaannahasta valmistetun vuorin ansiosta kengillä on miellyttävä kävellä pitkiäkin matkoja. Istuvuutta parantaa se, että kenkiä valmistetaan myös leveällä lestillä.

Miesten malleista klassisimman näköinen on Tarlow. Modernein malleista on Flint, jossa ei ole ruusukkeita vaan FootJoyn kehittämä pitopohja. Packard-malli asettuu ulkonäöllisesti näiden kahden mallin välimaastoon. Naisten kenkiin on yhdistetty eri mallien parhaat puolet.

Miesten malliston kengät on nimetty FootJoyn todellisten pioneerien mukaan, joten hankkimalla Premiere-malliston kengät ostaa samalla palan maailman tunnetuimman golfkenkämerkin historiaa.

”Kengät tuntuvat todella mukavilta heti, kun ne laittaa jalkaan, eikä niitä tarvitse ajaa sisään, mikä on valtava plussa”, kuvailee FootJoyn brändilähettiläs Ian Poulter, joka pelaa Tarlow-kengillä.

Kaikki muut mallit paitsi Flintin voi muokata mieleisekseen FootJoyn MyJoys-palvelun avulla. Se mahdollistaa ruusukkeilla varustettujen kenkien hankkimisen myös pitopohjalla. Boa-kiinnityksen voi tilata Packard- ja Women’s-malliin.

FootJoy Premiere Tarlow

FootJoy

Kun veljekset Bill ja Dick Tarlow ostivat FootJoyn liiketoiminnan vuonna 1957, he päättivät keskittyä pääasiassa golfiin. Heidän mukaansa nimetyn mallin kengät kääntävät pelaajien katseet klubilla ja kentällä, varsinkin jos valitsee sinivalkoisen värin. Kengissä on tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten käärmeennahkakuvioinen kiinnitysosa, kantakappi ja kärkivahvike. Nahasta valmistettun välipohjan valkoiset tikkaukset viimeistelevät klassisen designin.

 • Piikit: Ruusukkeet
 • Värivaihtoehdot: Valkoinen, musta ja sinivalkoinen
 • Suositushinta: 239 €

FootJoy Premiere Packard

FootJoy

Malli on kunnianosoitus Frederick Packardille, FootJoyn perustaneelle kenkäalan todelliselle pioneerille, jonka kehittämistä valmistusmenetelmistä monet ovat edelleen käytössä tänä päivänä. Packard-kengät ovat tyylikkäät, mutta eivät aivan yhtä dandyt kuin Tarlow’t. Kärki- ja kantaosa on käsittelemättömästä, mukulamaisesta nahasta. Tyylikäs yksityiskohta on päällisen krokotiilinnahkaiseksi käsitelty keskiosa.

 • Piikit: Ruusukkeet
 • Värivaihtoehdot: Valkoinen ja musta
 • Suositushinta: 225 €

FootJoy Premiere Flint

FootJoy

Perley Flint oli innokas golfari, joka suunnitteli vastavalmistuneena FootJoyn ensimmäiset golfkengät 1920-luvulla. Kenkien muotoilu on malleista nuorekkain. Päällisen materiaalina on käytetty sileää nahkaa. Sen keskiosassa on molemmin puolin ulkoasua raikastava kohokuviointi. Ruusukkeiden sijaan kengissä on pitopohja.

 • Piikit: Pitopohja
 • Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen ja tummansininen
 • Suositushinta: 199 €

FootJoy Premiere Women’s

FootJoy

Naisten malli on yksinkertaisen kaunis. Päälliosa on eläväistä, käsittelemätöntä nahkaa, ja muotoilun viimeistelee kuvioidusta nahasta tehty nauhake, joka kulkee kengän keskiosassa molemmin puolin. Arvokkuutta ja jämäkkyyttä ulkonäköön tuo ruskeasta nahasta valmistettu välipohja.

 • Piikit: Ruusukkeet
 • Värivaihtoehdot: Musta ja valkoinen-navy
 • Suositushinta: 225 €

Etsi luettavaa