Hyppää sisältöön

Dustin Johnsonin bägissä anteeksiantava draiveri

Saudi Arabian kilpailuun Dustin Johnson vaihtoi bägiin TaylorMaden anteeksiantavamman M6 version.

Loistava draivaaminen oli avain Dustin Johnsonin voittoon. Johnson vaihtoi draiverin lapamallia kilpailuun. Käytössä oli ollut säädettävämpi ja työstettävämpi TaylorMade M5 malli. Mutta anteeksiantavampi M6 näyttää sopineen Johnsonille paremmin. 

Draiverin vartena on jo vuosia ollut Fujikura Speeder 661 2.0 X. Johnsonin lyöntitekniikassa rannekulma vapautuu hyvin myöhäisessä vaiheessa, mikä vähentää nostokulmaa osumassa. Loftia on siis oltava riittävästi 10,5 astetta. 

Draiveri: TaylorMade M6 10.5°,  Fujikura Speeder 661 2.0 X-Stiff

Puukolme: TaylorMade M5 15°,  Project X HZDRUS Black 

Rautakolme: TaylorMade P790, Project X HZDRUS Black

Raudat 4-pw: TaylorMade P730 DJ Proto (4-PW), True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100

Wedget: TaylorMade Hi-Toe 54, 60, 64, KBS Tour 120S

Putteri: TaylorMade Spider Tour Black

Pallo: 2019 TaylorMade TP5x

Uusia puumailoja lukuunottamatta Johnsonin bägi on pysynyt hyvin samana jo pari vuotta. Rautakolmonen on grafiittivarrella varustettu P790, jonka lyöntipinta on erittäin kuuma ja lähempänä puumailaa kuin rautamailaa.

Johnson on aina pelannut TaylorMaden blade versioilla. P730 DJ proto on miehelle tehty prototyyppi mutta kuvien perusteella hyvin lähellä tavallista P730 mallia.

Wedgejen varsista on kovalyöntisten amatöörien syytä ottaa oppia. Hyvin harva tourpelaaja käyttää X-stiff varsia wedgeissä. Tuntuma ja spinni ovat paremmat pehmeämmällä varrella. 

Lähde: golfwrx.com

Etsi luettavaa