Hyppää sisältöön

Driver vs. Driver 2: Vain kaksi parasta jäljellä – voittaja pian kaupoissa!

Wilsonin Driver vs. Driver 2 -ohjelmassa on enää kaksi huippudraiveria jäljellä

Wilsonin ja Golf Channelin yhteistyössä toteuttama tv-sarja Driver vs. Driver 2 on saapunut pisteeseen, jossa kaksi mallia on enää jäljellä. Ohjelman kautta julkaistava draiveri saapuu myyntiin osaan kaupoista vielä tällä viikolla!

Wilsonin ja Golf Channelin järjestämässä TV-ohjelmassa lähdettiin suunnittelemaan maailman parasta draiveria tavallisten golfareiden avustuksella. Satojen hakemusten joukosta 14 innovaatiota otettiin mukaan ohjelmaan, jossa ”Shark Tank” -tyylisesti asiantuntijat pudottivat ideoita pois. 

Vain parhaat jäivät jäljelle ja saivat avukseen Wilsonin osaavat ammattilaiset luomaan prototyyppejä mailoista. Lopulta neljästä mailasta tehtiin prototyypit, joita koeajettiin niin golfareiden kuin robottien toimesta. Jäljelle jäi kaksi mallia: Rozwell ja Cortex.

Wilsonin Suomen konttorilla ollaan innoissaan tulevasta launchista. Tuomas Korpi kertoo projektista miten se on edennyt maahantuojien näkökulmasta. 

”Mailat ilmestyvät kauppoihin myyntiin heti torstaina aamulla kun viimeinen jakso on julkaistu edellisenä yönä. Edes minulla ei ole mitään hajua kumpi mailoista on voittanut tai kumpaa tuotetta kauppoihin on toimitettu. Jälleenmyyjät ovat myös olleet innoissaan, harvoin ostetaan ”sikaa säkissä”, mutta nyt ei tosiaan kukaan tiedä kumpaa mailaa liikkeisiin ollaan toimittamassa”, Tuomas Korpi kertoo.

Tiedossa on, että mailat jotka ovat nyt matkalla ovat joko mallia Rozwell tai Cortex. Molemmat ovat saaneet erittäin hyviä arvosteluita mailoja kokeilleilta pelaajilta. Korven oma suosikki on ollut Cortex, joka ulkonäöltä miellyttää enemmän Tuomaksen silmää. Toinen malli, Rozwell on innovaationa kenties mielenkiintoisempi. 

Cortex draiverin pohja on perinteisempää sorttia

Cortex draiverin pohja on perinteisempää sorttia

Wilson

”Rozwellissa on ikään kuin Z-muotoinen liikuteltava paino pohjassa. Painoa voi viedä kärjestä kantaan ja lavan etuosasta takaosaan. Samaan mailaan saa säädettyä täten matalempaa, korkeampaa, fade- ja draw asetusta”, Tuomas taustoittaa. 

Toisen tuotantokauden jaksoissa on otettu entistä enemmän myös Wilsonin tour-pelaajat mukaan testaustyöhön. Tämä on tarkoittanut varsinkin tuntuman ja äänen kannalta parempia tuloksia. 

”Joukossa oli paljon hyviä innovaatioita ja ammattilaiset ovat hioneet näitä loppuun. Mailoissa on todella paljon patentteja ja USGA:n hyväksymiä sääntöjä, jotka tulee olla kunnossa ennen kuin maila on kilpailuissa pelikelpoinen. Tour -pelaajien tietotaidon myötä molemmissa mailoissa on edellistä voittajaa parempi äänimaailma ja tuntuma”, Korpi lupaa. 

Uusi Wilsonin draiveri tulee myyntiin torstaina kaikkiin hyvin varusteltuihin kotimaan golfliikkeisiin. Sen OVH-hinta on 499,- €. Toimitukset kauppohin tapahtuvat portaittain, osassa kaupoissa maila on myynnissä jo torstaina, osaan kaupoista se tulee noin viikon sisällä jakson päättymisestä. 

Konsepti on äärimmäisen mielenkiintoinen. Golfmailojen kehitys on ollut pitkään monien mielestä vain sanahelinää. Nyt kun ideoita on haettu niin sanotusti ”out side the box”, voi luvassa olla todella onnistuneita draivereita, joissa on käytetty täysin uutta ajattelutapaa suunnittelutyössä. 

Rozwell tarjoaa uudenlaisia säätöominaisuuksia

Rozwell tarjoaa uudenlaisia säätöominaisuuksia

Wilson

Mailoja pääsee kokeilemaan vapaasti kaikissa hyvin varustelluissa golfliikkeissä. Voi olla mahdollista, että tavallisten golfareiden kynistä on piirretty jopa maailman paras draiveri. Robotit ja muut testaajat ovat ainakin olleet erittäin vakuuttuneita numeroista, jota mailat ovat tarjonneet. 

 

Etsi luettavaa