Hyppää sisältöön

Cobralta klubituuppareille uudet raudat

King Cobran uudessa raudassa on aiempaa suurempi lapa.

Cobran King Oversize mailassa on valmistajan mukaan kaikkien aikojen suurin lapa ja entistä suurempi hyvän osuman alue. Nyt luulisi yhden jos toisenkin klubipelaajan kiinnostuksen herätä.

Cobra on julkaissut uuden rautamailasetin, jonka luulisi olevan erityisesti tavisgolfarien mieleen. King Oversize -merkkisessä mailassa on merkin tiedotteen mukaan kaikkien aikojen suurin lapa.

Suurella lavalla on helppo palloon, sillä se tarkoittaa myös suurta osuma-alaa.

Kuten pääkuvasta näkyy, uutuudessa on ontto sisusta. Sen ansiosta mailan tuntuma on hyvä ja ääni pehmeä. Lisäksi pallo lähtee korkealle lentokaarelle, koska painopistettä on saatu hilattua onttouden avulla lavan pohjaan.

Lavan materiaalina on käytetty teräksen lisäksi alumiinia ja titaania, joilla on niin ikään saatu mailan painopiste haluttuun piakkaan.

Maila sinkauttaa pallon kovaa eteen- ja ylöspäin, vaikkei pelaaja osuisikaan aivan keskelle lapaa. Tämä on pitkälti myös lavan ohuen etuosan ansiosta, joka tuottaa voimakkaan trampoliiniefektin.

Mailan jälleenmyyntihinta liikkuu tuhannen euron molemmin puolin riippuen siitä, ostaako mailan grafiitti- vai teräsvarsilla. Perussettiin kuuluu kuusi mailaa rautaviitosesta pitching wedgeen.

Etsi luettavaa