Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Cobra Golf

Cobra Aerojet on täynnä uutta teknologiaa – älä tingi avauksissa tarkkuudesta tai pituudesta

Cobran uusi Aerojet-mallisto on suunniteltu mahdollisimman virtaviivaiseksi. KUVA: COBRA GOLF

Cobra Aerojet tarjoaa kosolti uutta teknologiaa, jotta voisit lyödä pidemmälle. Uudesta tuotesarjasta löytyy kolme malliversiota: Aerojet LS, Aerojet ja Aerojet MAX.

Cobran uusissa Aerojet-draivereissa käytetään samaa teknologiaa, mutta jokainen malli on suunniteltu yksilöllisesti kolmelle eri pelaajatyypille.

PWRSHELL H.O.T Face -lyöntipinta on täysin uusi. Lyöntipinta on taottu paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu lähtönopeuden parantamiseksi, pallon osuessa alhaalle lavassa. Sama suvereenisti toimiva lapateknologia on ollut käytössä jo vuosia Cobran rautamailoissa ja on osoittautunut yhtä toimivaksi myös draiverissa.

Lyöntipinnan sisäpuoli on muotoiltu tekoälyä hyödyntämällä. Ideana muotoilussa on saada pallo lähtemään yhtä kovalla vauhdilla ja samalla spinnillä jopa 15:stä lyöntipinnan eri mittapisteestä.

PWR-BRIDGE-paino ei ole kiinni lyöntipinnan takaosassa. KUVA: COBRA GOLF

Lisäksi Cobra on sijoittanut Aerojetin lavan sisään, lyöntipinnan taakse painon saadakseen lisää massaa pallon taakse ja sitä kautta entistä kovemman lähtönopeuden. Uutta tässä PWR-BRIDGE-painossa on se, että paino ei ole kiinni lyöntipinnassa, eikä siten häiritse lyöntipinnan joustamista osumassa.

Joustava lyöntipinta on ominaisuus, joka tekee mailasta anteeksiantavamman.

Käyttämällä hiilikuitua materiaalina sekä lavan kruunussa että pohjassa on saatu vähennettyä lavan kokonaispainoa ja ohjattua massaa sinne, missä siitä on eniten hyötyä osumahetkellä. Hiilikuidun avulla mailasta on saatu anteeksiantavampi ja pallon lähtönopeudesta kovempi edeltäjiinsä verrattuna.

Aerojetin aerodynamiikkaa parantaa se, että lavan kulmat on pyöristetty. Samasta samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle.

Kolme malliversiota ovat nimeltään Cobra Aerojet LS, Aerojet ja Aerojet MAX. Näistä jälkimmäisestä saa myös naisten version.

Cobra Aerojet: top 3 -ominaisuudet

  1. PWR-Bridge-painot
  2. PWRSHELL ja H.O.T Face-muotoiltu lyöntipinta
  3. Hiilikuitukruunu ja -pohja

Cobra Aerojet

Aerojetissä yhdistyvät kehittynyt aerodynamiikka ja entistä anteeksiantavammat ominaisuudet. Maila sopii pelaajalle, joka haluaa maksimoida lyönnin pituuden, mutta haluaa myös draiverin, jolla osuu useammin väylälle.

Kiinteä 12 gramman paino on sijoitettu mahdollisimman taakse anteeksiantavuuden vuoksi. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle.

Cobra Aerojet on saatavilla 9, 10.5 ja 12 asteen nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5 asteen säätövaralla ja draw-asennolla. Draiveriin on valittavissa kolme eri nsl tehdasvarsivaihtoehtoa: UST Helium Nanocore 4F2, MCA Kai’li Blue 60 ja MCA Kai’li White 60. Varsien pituus 45,5 tuumaa.

Suositushinta: 580 EUR

Cobra Aerojet LS

Tässä mailassa yhdistyvät kehittynyt aerodynamiikka ja maksimaalisen kova pallon lähtönopeus. Malli sopii pelaajalle, joka osuu hyvin palloon ja haluaa maksimoida lyönnin pituuden. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 grammaa ja 3 grammaa), jotka on sijoitettu lähelle etureunaa pallon lähtönopeuden kasvattamiseksi.

Enemmän massaa osuman takana tarkoittaa suurempaa lähtönopeutta. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, saa pallon lentokaaresta neutraalin. Kun taas raskaan painon siirtää eteen, pallon lentokaaresta muuttuu fadeksi.

Aerojet LS on saatavilla 9 ja 10.5 asteen nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5 asteen säätövaralla ja draw-asennolla.

Draiveriin on valittavissa kaksi eri premium-vartta: MCA Kai’li Blue 60 ja MCA Kai’li White 60. Niiden pituus 45,5 tuumaa.

Suositushinta: 580 EUR

Cobra Aerojet MAX

Cobra Aerojet MAX on malliston kolmesta versiosta anteeksiantavin, ja sen voi asettaa draw-asentoon.

Malli sopii pelaajalle, joka haluaa lyödä pitkiä ja suoria lentokaaria. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 grammaa ja 3 g grammaa), jotka on sijoitettu aivan takareunaan anteeksiantavuuden ja korkeuden saamiseksi.

Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, pääsee eroon slaissista ja lyö helpommin draw’n. Ja kun raskaan painon siirtää aivan lavan takaosaan, muuttuu draiveri entistä anteeksiantavimmaksi.

Aerojet Max sopii erityisesti pelaajalle, jonka osumatarkkuus vaihtelee.

Aerojet MAX on saatavilla 10,5 ja 12 asteen nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5 asteen säätövaralla ja draw-asennolla. Draiveriin on valittavissa kaksi eri tehdasvartta: UST Helium Nanocore ja MCA Kai’li Blue 60. Niiden pituus on 45,5 tuumaa.

Suositushinta: 580 EUR

Cobra Aerojet MAX, naisille

Naisten mallin pohjaksi on valittu Aerojet MAX, joka on malliston kolmesta versiosta anteeksiantavin. Se poikkeaa hieman väritykseltään miesten mallista.

Malli tarjoaa pitkiä ja suoria lentokaaria ja sopii erityisesti pelaajalle, jonka osumatarkkuus vaihtelee.

Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 grammaa ja 3 g grammaa), jotka on sijoitettu aivan takareunaan anteeksiantavuuden ja korkeuden saamiseksi.

Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, pääsee eroon slaissista ja lyö helpommin draw’n. Ja kun raskaan painon siirtää aivan lavan takaosaan, muuttuu draiveri entistä anteeksiantavimmaksi.

Aerojet W MAX on saatavilla 12.0 asteen nostokulmalla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5 asteen säätövaralla ja draw-asennolla. Draiverin vakiovarsi on UST Helium Nanocore 4F1. Varren pituus on 44 tuumaa.

Suositushinta: 580 EUR

Tiesitkö, että

…Cobra Aerojetin ostaja voi tilata ilmaiseksi Arccos-sensorit mailan mukana tulevalla QR-koodilla. Sensorit tulevat automaattisesti koko mailasettiin. Lyöntidatan kerääminen sensoreilla Arccos Caddie -sovellukseen sekä pelin vahvuuksien ja heikkouksien kartoittaminen on todella helppoa.

Etsi luettavaa