Hyppää sisältöön

Charles Howell III – Titleistin välineet voiton perustana

Charles Howell III vaihtoi Titleistin välineisiin vain kuukausi sitten ja onnistui voittoon 11-vuoden tauon jälkeen.

Golfwrx haastattelussa Howell kertoi merkkivalinnan liittyneen draiveriin: ”Kun katson missä kohtaa olen uraani, kaikista tärkeintä minulle tulee olemaan draiveri ja puukolmonen. Se mihin suuntaan peli on muuttumassa tarkoittaa, että minun oli löydettävä jotain, millä pystyn lyömään mahdollisimman pitkälle ja suoraan.”

Howellin testaukset välinepuolella osoittivat parhaat pituudet Titleistin uudella TS mallistolla: ”Pallon lähtönopeus parani. Lyöntien hajonta tiivistyi. Se oli todellinen kunnari!”

Titleistin testauksista kotiin lähti TS2 ja TS3 mallit. Molemmissa varsivalinta oli Mitsubishi Tensei AV Blue 65. Howell tulee valitsemaan mailan kentän vaatimusten mukaan. RSM Classicissa bägissä oli TS3 malli, joka on helpompi työstää fade ja draw kierteille. Maila soveltui Sea Islandin lyhyemmälle mutta kapealle kentälle, jossa palloa on usein käännettävä suuntaan tai toiseen avauksissa. TS2 malli on helppo lyödä suoraan ja se tulee bägiin kentillä, joille soveltuu suora pallon lentorata.

Charlesin setissä nähdään peräti kolmea eri rautamallia. Nelonen on T-MB sen korkean lentoradan ansiosta: ”T-MB rautanelonen on niin helppo saada ilmaan, se on uskomaton.”

Getty Images

Mailat 5,6, ja 7 ovat AP-2 mallia. Howell on aina pelannut cavity back mailoilla ja pitää rautojen anteeksiantavuudesta. Lyhyiksi raudoiksi hän valitsi Titleistin CB version sen pienemmän offsetin takia. 

Charles Howell III paljasti tietoja myös Titleistin uudesta 2019 Pro V1 prototyypistä. Pallon lähtönopeus oli vastaava 2017 Pro V1x malliin mutta se tarjosi pehmeämmän tuntuman ja enemmän spinniä griinien ympärillä.

 

 

Etsi luettavaa