Hyppää sisältöön

Callawaylta täysin uusi Chrome Soft ja Chrome Soft X

Callaway julkaisi kaksi täysin uutta tourpalloa.

Pallojen idea on sama kuin aikaisemmin. Chrome Softin pehmeä sisus saa pallon puristumaan osumassa ja tuottaa hyvin vähän kierrettä draiverilla.

Kauden 2018 uutuuksissa on kuitenkin käytetty täysin uutta materiaalia nimeltä graphene. Hiiliatomeista valmistettu verkko on vahvempaa kuin timantti ja 200 kertaa vahvempi kuin teräs. Graphene ansaitsi Nobelin fysiikan palkinnon 2010. 

Vahvan materiaalin lisääminen sisuksen ympärille mahdollisti yhä suuremman pehmeän sisuksen rakentamisen, mikä entisestään vähentää kierteen syntymistä draiverilla. 

Vahva graphene kerros toimii spinnin tuottajana lähipelissä ja pallolla on mahdollista saada reilusti spinniä griinien ympärillä ja samalla vähemmän kierrettä täysissä lyönneissä. Pallon tuntuma on edelleen hyvin pehmeä täysissä lyönneissä mutta hieman napakampi griinien ympärillä.

Chrome Soft X pallo on myös uudistunut täysin. Pallon tuntuma on kovempi ja se tuottaa vähemmän kierrettä kaikilla mailoilla kun aikaisempi versio. X malli on suunnattu etenkin kovalyöntisille pelaajille, jotka voivat saada kovemmasta kompressiosta enemmän pallon lähtönopeutta draiverilla. Svingin nopeus on hyvä olla yli 105 mph. 

Molemmat pallot ovat saaneet uuden kuusikulmioista muotoillun kuoren, jonka tehtävä on vähentää ilmanvastusta. 

Sergio Garcian bägistä löytyy jo Chrome Soft uutuus. 

 

Etsi luettavaa