Hyppää sisältöön

Callaway julkaisi ”eeppisen” puumailaperheen

Callawayn uudessa draiverissa on käytetty nykymuodin mukaan runsaasti hiilikuitua.

Uudenlaisen hiilikuiturakenteen luvataan tuottavan lisää pituutta ja anteeksiantavuutta kaikentasoisille pelaajille.

Callaway on ollut komposiittimateriaalien käytön eturintamassa niin kauan, kuin hiilikuitua on puumailojen lavoissa nähty. Nyt Great Big Berthan tuorein iteraatio tavoittelee kaivattuja lisämetrejä kalterimaisella rakenteella aivan lyöntipinnan takana. Great Big Bertha Epic -draiverien titaanisauvoilla toteutettu ”jailbreak”-tukirakenne on suunniteltu vähentämään lavan pystysuuntaista joustoa osumassa. Tämän kerrotaan parantavan pallon lähtönopeutta ja vakauttavan lapaa myös epäpuhtaissa osumissa.

 

Kaksi versiota erilaisilla säädöillä

Epic-draiverista tulee markkinoille kaksi mallia, Great Big Bertha Epic ja Great Big Bertha Epic Sub-Zero. Ensimmäinen on suunniteltu ennen kaikkea pituutta ja anteeksiantavuutta ajatellen, kun jälkimmäinen korostaa pituuden ohella työstettävyyttä.

Callaway Great Big Bertha Epic -draiveri

Callaway Great Big Bertha Epic -draiveri

Callaway Golf

Perus-Epicin takaosassa on yksi 17 gramman säädettävä liukupaino, jolla lentorataa voi hienosäätää draw- tai fadepainotteiseksi. Sub-Zerossa puolestaan on kaksi vaihdettavaa painoa lavan etu- ja takaosassa. 2g ja 12g painoisten painojen järjestystä muuttamalla voi hienosäätää pallon lähtökulmaa ja takakierteen määrää.

Callaway Great Big Bertha Epic Sub-Zero -draiveri

Callaway Great Big Bertha Epic Sub-Zero -draiveri

Callaway Golf

Useat Callawayn tallipelaajat ovat uutuusmailoja kokeiltuaan raportoineet yli kymmenen metriä pidemmistä draiveista aikaisempaan verrattuna. 

 

 

Etsi luettavaa