Hyppää sisältöön

Black Week on nyt täällä – tässä parhaat poiminnat, jotka viedään käsistä

Gollf Skyn Black Week -alennukset on nyt hyödynnettävissä.

Golf Skyn Black Weekiä vietetään ensi viikon maanantaihin saakka, mutta tuotteita on myynnissä vain rajoitettu määrä. Toimi siis nopeasti!

Golf Skyn Black Week on käynnissä, ja tämä tarkoittaa sitä, että golfmailoja, -vaatteita ja tarvikkeita myydään poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Tarjoukset ovat voimassa ensi viikon maanantaihin saakka – tai niin pitkään kuin tavaraa riittää. Jos siis haluat varmistaa sen, että saat varmasti haluamasi tuotteet, ostopäätöstä ei kannata venyttää liian pitkälle.

Poimimme tähän juttuun houkuttelevia alennustuotteita. Lisää Golf Skyn Black Week -tarjouksia löydät Suomen suurimman verkkokaupan digitaalisesta julkaisusta.

Nämä tuotteet viedään käsistä, joten kannattaa katsoa tuotteen saatavuus Golf Skyn verkkokaupasta ja eri liikkeistä tuotteen kohdalta etukäteen!

Callaway Epic Speed

Callaway Epic Speed -draiveri hyödyntää monia eri teknologioita (mm. Jailbreak 2.0) ja kehittyneitä materiaaleja. Ne parantavat mailanpään nopeutta ja lisäävät anteeksiantavuutta.

Black Week -hinta: 359,40 € (norm. 599 €)

Osta tästä >>

Titleist TSi2 -draiveri

Tämän vuoden huippu-uutuus, jossa uudenlaisen muotoilun ansiosta lavan aerodynamiikka on parantunut taakseviennin yläasennosta osumaan, mikä lisää mailanpään nopeutta.

Lavassa on käytetty materiaalina ATI 425 -titaaniseosta, jonka ansiosta lavan paksuus on voitu optimoida mahdollisimman ohueksi koko lavan alueella. TSi-draivereissa on ohut hiilikuitukruunu, jonka ansiosta painopiste on matammalla parantaen mailan anteeksiantavuutta.

Black Week -hinta: 389,95 € (norm. 599 €)

Osta tästä >>

Garmin Approach S60 GPS-golfkello

Upea GPS-golfkello, joka ilmaisee golfharrastustasi niin kentällä kuin muualla. Suuressa, 1,2 tuuman auringonvalossa luettavassa värikosketusnäytössä on intuitiivinen ja suoraviivainen käyttöliittymä. Kello näyttää tarkat etäisyydet viheriöihin, esteisiin ja doglegeihin täysvärisissä kenttäkartoissa. Kellossa on peräti 40 000 esiladattua kenttää maailmanlaajuisesti.

Black Week -hinta: 329 € (norm. 479 €)

Osta tästä >>

Odyssey O-Works 2-Ball Black

Tämä mallet-putterien klassiko ei vanhene koskaan. 2-Ball-putterien eri malleja näkyy huippuammattilaisten bägeissä, vaikka malli täytti tänä vuonna jo 20 vuotta.

Auttaako se sinua ensi vuonna upottamaan tärkeitä putteja? 

Black Week -hinta: 161,40 € (norm. 269 €)

Osta tästä >>

Spalding, miesten täyssetti aloittelijoille

Haluatko kannustaa perheenjäsentä aloittamaan golfin? Siinä tapauksessa vastustamaton joululahjavinkki on Spaldingin aloittelijan setti.

Aloittelijan settiin kuuluu kymmenen mailaa ja bägi. 

Black Week -hinta: 299,95 € (norm. 459 €)

Osta tästä >>

Cobra Fly XL, naisten täyssetti

Cobran naisten täyssettiin kuuluu viisi rautaa, hybridi, väyläpuu, draiveri ja putteri. 

Tämä setti toimii paitsi vasta-alkajille myös hieman pidempään pelaaville. 

Black Week -hinta: 749 € (norm. 1 099 €)

Osta tästä >>

Titleist Perma Soft -hanska

Tässä  nahkahanskassa on – varsinkin Black Weekinä – erinomainen hinta-laatusuhde. Hansikas tarjoaa saumatonta mukavuutta sekä poikkeuksellisen hengittävyyden ja tuen.

Black Week -hinta: 15,60 € (norm. 26 €)

Osta tästä >>

Kaikki Golf Skyn Black Week -tarjoukset löydät Golf Skyn verkkokaupasta. Tarjoustuotteita löytyy yli 3 500 kappaletta.

Etsi luettavaa