Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Black Week alkoi myös Golf Skyssä – esimerkiksi kaikki vaatteet vähintään -60 %

Vaatteita, välineitä, asusteita, golfkenkiä ja bägejä myydään superedullisesti tällä viikolla.

Myös Golf Skyn Black Week on käynnissä ja edulliseen hintaan myydään mailoja, vaatteita, tarvikkeita ja golfkenkiä. Tarjoukset ovat voimassa Golf Skyn verkkokaupassa ja neljässä jättimyymälässä.

Kaikki vaatteet vähintään -60 %

Golf Skyn Black Week -kampanjasta kaikki vaatteet myydään peräti 60 prosentin alennuksella. Esimerkiksi kuvassa oleva J. Lindebergin nopeasti kuivuvasta Tech Mid -kankaasta valmistettu pitkähihainen paita on monikäyttöinen vaate.

Kaikki kengät vähintään -50 %

Ahkeralla pelaajalla kannattaa olla useampi kenkä, jotta popo ehtii levätä kierrosten välillä. Kuvan Cuater by Travis Matthew’n kengissä on hengittävä Air-mesh verkkovuori, joka tarjoaa hyvän kosteudenhallinnan ja hengittävyyden

Kaikki bägit vähintään -50 %

Kuvan Cobra Ultralight -kantobägi painaa vain noin kaksi kiloa, eikä kukkarokaan kevene liikaa, sillä Black Week -kampanjassa hinta on vain 87,98 € (norm. 219,95 €).

Tutustu verkkokaupassa bägitarjontaan, sillä kaikki bägit ovat nyt vähintään puoleen hintaan.

Kaikki pipot vähintään -40 %

Älä anna pään palella pakkasella – nyt myös päähineitä myydään jäätävin tarjouksin. Kaikki pipot, hatut, lippikset ja lätsät ovat vähintään 40 prosenttia normaalia edullisemmin, kuten tämä kuvan Titleistin Pom-Pom-tupsupipo.

Mainos

Black Week Golf Skyssä 21.11.–27.11.

Katso kaikki Black Week -tarjoukset.

Etsi luettavaa