Hyppää sisältöön

Black Friday suositus: Koski Golf & Kymen Golf, klassikkokentät samaan pakettiin

Kymen Golfissa meri on mukana pelissä etenkin sisääntulon väylillä

GoGolfin tarjoustuotteista löytyy todella upeita bongauskohteita. Tutustu listaan ja valitse omat tulevan kauden kohteesi.

Black Friday jakson aikana golfkenttien tarjoukset ovat kohdillaan. Valinnan vaikeutta voi helpottaa  rakentamalla itselleen ja peliseurueelleen kahden tai usemman golfkohteen paketteja. 

Golfmatkan suuntaaminen tulevana kesänä Kymenlaaksoon on tästä yksi parhaimmista esimerkeistä. 

Koski Golf & Kymen Golf

Kuusankosken kenttä Kouvolan kupeessa (Koski Golf) , sekä Mussalo Kotkassa (Kymen Golf)  lukeutuvat 1980-luvulla avattujen golfkeskusten joukossa arvostetuimpiin klassikoihin. 

Molemmille kentille saapuessaan silmä lepää jo tyylikkäässä klubimiljöössä ja sen rakennuksissa. Harjoituajoitusalueet ovat tilavia ja toimivia. 

Koski Golfin kenttä kulkee Eerolan kartanon maisemissa vuolaan Kymijoen näyttävissä rantamaisemissa. Kosti Kurosen suunnittelemalla kentällä on tilaa ja väylillä luonnetta.  Venäjän ja Ruotsin armeijat ottivat nykyisen golfkentän alueella ja sen vastarannalla verisesti yhteen jo 1700-luvulla.  Tämä tulee erityisesti mieleen  11:n viheriöltä seuraavalle tiille kävellessä. 

Reitti on sen kerran kokeneelle unohtumaton, monien mielestä Suomen kaunein.

Koski Golf on Kymen Golfin tavoin otettu käyttöön kaudela 1989

Koski Golf on Kymen Golfin tavoin otettu käyttöön kaudela 1989

Lassi Pekka Tilander

Kymijoen rantaa kuljetaan 200 metrin matka harjanteella, jossa virran pyörteiden ihailu saa useimmat pelaajat melkoiseen ekstaasiin. Kuvan lisäksi tämä kokemus kannattaa tallentaa videolle. Kierroksen jälkeenkin ihastelun aiheeksi nousee tuloksesta riippumatta klubialueen tilava ja harmoninen pihapiiri.

Kymen Golfissa meri on läsnä. Ensimmäiset väylät kulkevat vielä  metsämaisemassa, toisella puoliskolla vesiesteitä on näyttävästi lähes jokaisella väylällä. Tapio Pulkkasen kotikenttä on reilu testi ja mieleen jäävä luontoretki tyylikkäänä pakettina. Palloa ei tarvitse lyödä Hattu-Tapion malliin pitkälle, tarkkuus on oleellista, vaikkei kenttä runsaista vesiesteistä huolimatta kohtuullisen tarkasti pelaavaa lannista.

Molemmilla kentillä kannattaa varata aikaa klubitalolla vierailuun, tunnelman aistimiseen, ruokailuun. Vieraspelaajien huomioiminen ja golfkulttuurin vaaliminen saavat useimmat ensikertalaiset ihastumaan kokemaansa.

Koski Golfiin ja Kymen Golfiin kannattaa lähteä ajan kanssa, aistit avoinna. Kentien lisäksi miljöö ja golfkeskusten ilmapiiri jättävät jäljen. 

Nämä kaksi helmeä kannattaa oman aikataulun puitteissa yhdistää samaan minilomaan ja yöpymiseen  pelien välissä, mikäli aikataulu sallii .

Koski Golf ja Kymen Golf sijaitsevat 71 kilometrin päässä toisistaan. Rauhallisesti ajamallakin matkan selvittää alle tunnissa. 

Black Friday hinnat ovat hätkähdyttävän huokeat:

Kahden hengen green feet klassikkokentille kahdelta hengeltä maksavat yhteensää 128 euroa, 32 euroa kierrosta kohden!

Osta nyt:

BF20   Koski Golf, kahden hengen green fee 69€ (ovh 100 €, -31%)

BF 20: Kymen Golf, kahden hengen green fee 59€ (ovh 100 €, -41%)

GoGolfin kaikki Black Friday tarjoukset ovat ostettavisssa täällä

Etsi luettavaa