Hyppää sisältöön

Alkuvuoden paras kilpailu – voita itsellesi Wilsonin mitoitetut D7-raudat

Wilson D7:n pohjassa olevat power holet kulkevat progressiivisesti.

Haluatko voittaa omaan lyöntiisi mitoitetut Wilsonin uutuusraudat? Siinä tapauksessa osallistu kilpailuun GoGolfin Facebook-sivuilla.

WILSON STAFFIN uudet D7-raudat houkuttelevat varmasti monia pelaajia, sillä valmistaja lupaa niiden tuovan merkittävästi lisää pituutta lyönteihin. Välinemerkki on asiasta niin varma, että se on julistanut täksi kaudeksi D7 Challengen, jossa pelaajat pääsevät vertaamaan omia mailoja D7-rautoihin.

Wilsonin tuotepäällikkö Tuomas Korpi kertoo, että tammikuussa Orlandon PGA-messuilla messuvieraat pääsivät vertaamaan mailoja omia vastaaviin mailoihin ja tulokset herättivät lupauksia. Lähes kaikki osallistujat saivat D7-raudoilla lisää mittaa lyönteihinsä.

Pituutta lyöntiin tuovat erittäin ohut lyöntipinta ja ns. power holet, jotka ovat tuttuja myös Wilsonin aiemmista malleista. Käytännössä power holet ovat lavan pohjassa olevia polyuretaanilla täytettyä koloja, jotka lisäävät lavan joustavuutta.

”Pallo lähtee lujaa lavasta myös hitaammilla mailanpäännopeuksilla ja painotusten avulla myös korkealle kaarelle”, Korpi lupaa.

Pitkissä ja keskipitkissä raudoissa (4–7) koloja on kolmessa rivissä yhteensä kuusi kappaletta (3+2+1). Lyhyissä raudoissa (8–9) on kaksi riviä koloja (3+2). Pitching wedgessä koloja on yhdessä rivissä kolme kappaletta. Sand wedgessä power holeja ei ole lainkaan.

”Lyhyissä raudoissa reikiä on vähemmän, koska niillä halutaan panostaa etäisyystarkkuuteen. Nostokulman kasvaessa reikien merkitys myös pienenee.”

 

VAIKKA RAUDAT kuuluvat distance-kategoriaan, ne ovat lyöntiasennosta katsottuna yllättävän sironnäköiset, mikä lisää myös alle 15:n tasoituksella pelaavien kiinnostusta tätä uutuusmallia kohtaan.

”Yläreunassa ei ole power holeja, kuten D300-mallissa. Lavan hosel on myös pikkaisen pidempi ja lavan ja kannan suhde on hieman matalampi”, Korpi kuvailee tapoja, joilla maila on saatu näyttämään sirommalta.

Tästä huolimatta mailan MOI-arvoa eli anteeksiantavuutta on saatu parannettua vanhaan D300-malliin verrattuna.

D7-mallin voi hankkia sekä teräs- että grafiittivarrella. Naisten versiota tehdään ainoastaan grafiittivartisena. Teräsvarsin on KBS Tour 80 ja grafiitti Recoil Series Graphite. Mailoja valmistetaan myös vasureille.

Wilson D7 -hintaesimerkkejä:

  • Teräsvarsi 5–pw (R ja S): 549 €
  • Grafiittivarsi 5–pw (A, R ja S): 649 €
  • Grafiittivarsi 6–sw (naiset): 649 €
  • Yksittäiset mailat teräsvarrella (esim. rauta-4 ja sw): 92
  • Yksittäiset mailat grafiittivarrella (esim. rauta-4 ja sw): 110 €
Wilson Staffin uudet D7-raudat julkaistiin tänään.

Wilson Staffin uudet D7-raudat julkaistiin tänään.

Wilson Golf

WILSON STAFF arpoo messuviikolla yhdet mitoitetut Wilson D7-raudat. Arvonta suoritetaan perjantaina 15.3. klo 12 ja voit osallistua siihen joko GoGolfin verkkosivuilla tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen caddiemaster@gogolf.fi. Kerro vastauksessasi, että uskoisitko, että saat lisää pituutta lyöntiisi D7-raudoilla. Mailat mitoitetaan Golfmessuilla lauantaina klo 15 yleisön edessä.

Mikäli voittaja ei pääse lauantaina mitoitukseen golfmessuille, se voidaan sopia tehtäväksi myös myöhemmin keväällä. 

Etsi luettavaa