Hyppää sisältöön

Alignment Pro – Uusi loistava apuväline

Tämä yksinkertainen treeniväline on löytänyt tiensä lukuisten tourpelaajien bägiin.

Alignment Pro tähtäystikulla on siis lukuisia eri käyttömahdollisuuksia. Tärkein ja yleisin lienee putterin liikkeen harjoitus. Kuten artikkelikuvassa näkyy putterin varsi asetetaan harjoitusvälinettä vasten ja tämä ohjaa lavan hyvään symmetriseen heilahdukseen. Puttiliikkeessä varren ei tule muuttaa sijaintiaan vaan se pysyy alkuasennossa luodulla planella. Koska varren plane on kulmassa palloon ja linjaan nähden svingaa mailan lapa sopivalla kaarella lyöntilinjan sisäpuolelle. 

PGA Tour pelaaja Zac Blair oli ensimmäinen tourpelaaja, joka otti Alignment Pron käyttöön. Hän näyttää videolla kaksi eri tapaa hyödyntää välinettä griinillä. 

Nyt Alignment Pro löytyy mm. Tiger Woodsin, Dustin Johnsonin ja Jim Furykin bägistä. Alla olevassa videossa Jason Day käyttää vastaavaa välinettä kesällä 2016. 

Alignment Pro tulee kauppoihin Amerikassa tammikuussa hintaan 39,99 dollaria. Suomessa väline nähdään varmasti ennen kesää. Treenivälineen voi jo tilata Alignment Pron sivuilta mutta Suomeen lähetettynä hinta kasvaa postikulujen myötä ainakin 85 dollariin. 

Lähde:golfwrx.com

Etsi luettavaa