Hyppää pääsisältöön

GoGolf-lehti

Jäsenenämme saat lehden kotiisi. Voit hakea omasi myös Lehtipisteistä.

GoGolf-lehti on kaikkea tätä

GoGolf-lehti kannustaa pelaamaan ja nauttimaan golfista. Lehti tarjoaa lukijalleen hyödyllistä tietoa omaan peliin. Vinkkiemme avulla golfari kehittää omaa svingiään ja löytää itselleen sopivat välineet. Kerromme myös, minne kannattaa seuraavaksi matkustaa — niin koti-Suomessa kuin ulkomaillakin. Liity GoGolfin jäseneksi

Tuoreessa numerossa...

...haastattelimme Challenge Tourin rankingin voittanutta Tapio Pulkkasta. Mielenkiintoisessa jutussa Hattu-Tapsa kertoo, mitä tapahtui sen jälkeen, kun hän oli pelannut kauden päätöskisan viimeisen kierroksen loppuun. Lisäksi hän pohtii, mitä tekisi työkseen, jos ei olisi golfammattilainen. Entä minkä supervoiman Tapio ottaisi, jos hän pääsisi vapaasti valitsemaan.

Mitä muuta lehdessä?

Griinihaarukoita on kosolti erilaisia, mutta onko joku aiemmin testannut kattavasti griinihaarukoita? Meille ei ainakaan tullut mieleen, joten järjestimme testin. Lue lehdestä, millainen griinihaarukka kannattaa hankkia. Hyvällä haarukalla alastulojälkien korjaaminen on ilo.

Dominikaaninen tasavalta ihastutti

Matkustimme Dominikaaniseen tasavaltaan, joka osoittautui todelliseksi golfarin paratiisiksi. Pelasimme kolmella golfkentällä, joista kaksi kuuluu eri rankingeissa maailman sadan parhaan joukkoon. Lisäksi teimme kahden vuorokauden pikavisiitin Dohaan ja vierailimme Omega European Mastersissa.

Golfin kirjoittamattomat säännöt

Tiesitkö, että Lahdessa tuli aikoinaan noottia, jos yli singel-tasoituksen pelaajalla oli valkoiset golfkengät tai hanska takataskussa. Entä mistä tulee Mulligan-sääntö? Sekin selviää uudesta GoGolf-lehdestä.

Lehti golfareilta golfareille

Mistä irtonumero?

Lehtipisteistä kautta maan sekä GoGolfin Store- ja Shop-myymälöistä. 

Kuinka usein lehti ilmestyy?

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Mistä lehden saa?

Lehden voi tilata GoGolfin verkkokaupasta jäsenyyden mukana tai ostaa irtonumeroina Lehtipisteistä kautta maan.

Mitä lehti maksaa?

Lehti myydään jäsenyyden kanssa yhteishintaan 25 €, 4 numeroa!