Hyppää sisältöön
Mikkelin Golfn kenttä sijaitsee Lentokentän naapurissa. Kentällä riittää hyvin tilaa, mutta osa viheriöistä on pieniä ja kaltevia.

Kiva puistokenttä lähellä keskustaa

Lentokentänpuiston yhdeksänreikäinen puistokenttä tarjoaa joen ylityksiä ja muutaman kalakukkoviheriön.

Mikkelin Golfin kenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa Lentokentänpuistossa. Kuuluisalta ja Suomen kauneimmaksikin valitulta torilta matkaa on neljä kilometriä. Yhdistys, joka vastaa kentän pyörittämisestä, on perustettu vuonna 1967.

Yhdeksänreikäinen kenttä on pitkän historiansa aikana kokenut jos jonkinmoisia muutoksia. Nykyään kentän par on 36. Kentältä löytyy vain punaiset ja keltaiset tiiauspaikat, ja pituutta sillä on kahteen otteeseen kierrettynä 5 544 tai 4 858 metriä.

Avaralla puistokentällä on jonkin verran korkeuseroja. Vaikeusastetta lisää se, että osa viheriöistä on pieniä ja kaltevia. Niitä kutsutaankin kalakukkoviheriöksi. Erityisesti ykkösreiällä voi helposti tulla suru puseroon, sillä palloa voi olla jopa vaikea saada jäämään pysymään viheriöllä – jopa putatessa –, mikäli viheriö on kovinkin nopea ja reikä tietyssä paikassa.

Leimaava piirre kentällä on sen läpi virtaava kapea Naistinkijoki, joka ylitetään kierroksen aikana neljä kertaa. Esimerkiksi kolmosreiällä joen ylittäminen avaa mahdollisuuden lyödä toista päälle mäen päällä sijaitsevalle viheriölle, mutta draivin pitää lentää yli 200 metriä ilmassa.

Klubin ympäristössä on chippi- ja puttiviheriö. Range sijaitsee yhden lyönnin päässä klubilta, jonka yhteydessä toimii kahvila.

Kentän palvelut

  • Kärryt
  • Sauna
  • Taukokioski

Harjoitusalueet

  • Chippausalue
  • Puttausalue
  • Range

Sää nyt

Katso ennuste

Etsi luettavaa