Hyppää pääsisältöön

Yhdessä paketissa pelioikeus, sarjalippu ja greenfee

Uunolla pelaat kerran tai koko kauden - sinä päätät

Uutta vapautta ja valinnanvaraa. Reilua hinnoittelua. Joustavuutta pelata siellä missä itse lystää. Samalla kun hauskuus golfissa lisääntyy, golfin pelaamisen hinnoittelu muuttuu mullistavalla tavalla. Joko hauskuus tarttui ja alkoi naurattaa? Tästähän on oikeasti hyötyä ja iloa!

Naurettavan UUNO pelituote

On väärin, että sinun pitää sitoutua joustamattomiin pelipaketteihin ennen kautta, vaikka et tiedä kuinka paljon ehdit pelaamaan. Kurkissa näin ei ole. Suomen joustavin pelituotteemme UUNO on kaikille sama: vain yksi tuote ilman sitoutumispakkoa pelipaketteihin!

Kurk on Suomen fiksuin ja oikeahintaisin golfkenttä.

Pelaat aina edullisesti ja ostouskollisuutesi palkitaan joka kerta. Ensimmäinen 18 -reiän kierroksesi Kurkissa maksaa vain 40 € (aikuiset) ja sen jälkeen jokainen kierros aina edellistä euron halvemmalla (kts. taulukko alla). Kierroksesta numero 25 maksat vain 16 € ja sen jälkeen loppukauden pelikierroksista et maksa enää mitään.

HUOM! Kurkissa on kolme ysiä. Pelaa kaikki 27 reikää saman päivän aikana 18 reiän hinnalla. Voit pelata green feellä myös kaksi ysiä eri päivinä. Sinä päätät. 

Pelaamalla Kurkissa kerran, sinusta tulee myös GoGolfari, joilla on lupa käydä vieraissa

Kun pelaat kerran Kurkissa, liityt automaattisesti GoGolfin jäseneksi (edun arvo 25 €) ja nautit kaikista jäseneduista. Jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista eduista mm. edullisista greenfee -tarjouksista muille golfkentille Suomessa ja Virossa.

 

Ostoksille:

Jokainen kierros on edellistä edullisempi
Hinta 38,00 € / kierros
Kierrosten hinta yhteensä 190,00 €
Seuraavan kierroksen hinta 35,00 €