Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Yyterin golfkenttä sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa Porissa. Useat vesiesteet, rantadyynit ja mäntymetsät luovat maisemaltaan uniikin kokonaisuuden. Meren läheisyys ja kiireettömyys on Yyterissä aistittavissa koko kierroksen ajan.

Kentän reititys on vaihteleva, joten mielenkiinto säilyy yllä koko kierroksen ajan. Alkureiät huokuvat linksmäisyyttä, jonka jälkeen siirrytään kauniiseen mäntymetsään, melko kapeille väylille. Sisääntuloa värittävät useat lisähaastetta antavat vesiesteet ja vehreät puistomaisemat. Viimeisellä reiällä palataan taas meren ääreen, lähestyminen lyödään aivan meren takaa klubin terassin vieressä sijaitsevalle viheriölle.

Kenttä on sopivan haastava. Tuloksenteon kannalta on tärkeää laatia hyvä pelisuunnitelma, sen merkitys korostuu erityisesti avaus- ja lähestymislyönneissä.

Kokonaisuuden kruunaavat loistavat harjoittelumahdollisuudet. Peliä on mahdollista kehittää uniikin klubirakennuksen vieressä sijaitsevalla suurella ruokarangella sekä chippi- ja puttiviheriöllä.

Tiesitkö, että…

...Hiekkapohjaisen maaston ansiosta Yyterin pelikausi on pitkä, yleensä se kestää huhtikuun puolivälistä aina pitkälle syksyyn.