Hyppää pääsisältöön
Wilson Staffin uusi C300-draiveri tulee myyntiin ensi vuoden puolella.
Wilson Staff

Wilston Staff esitteli uuden C300-sarjan

Säädeltävyys ja power hole -teknologia on Wilson Staffin uuden C300-sarjan juttu.

Wilson Staff on julkaissut uuden C300-sarjan malliston, joka pitää sisällään sekä puut että raudat. Uudessa C300-draiverissa on paranneltu versio merkin power hole -teknologiasta, jossa mailanpäässä olevat neljä reikää lisäävät lavan joustoa, mikä parantaa pallon lähtönopeutta ja lisää lyönnin mittaa.

Uusia muutoksia ovat myös draiverin pohjalta löytyvät painoruuvit. Eripainoisten ruuvien paikkaa vaihtamalla lavan asetuksia voi muuttaa joko neutraaliksi, draw-painotteiseksi tai fade-painotteiseksi.

Draiverissa lavan nostokulmaa voi puolestaan muuttaa lavan hoselista löytyvästä säätimisestä. Vaihtoehtoja on kolme: 9, 10,5 ja 12 astetta.

C300-sarjan väyläpuissa on niin ikään power hole -reiät lavoissa. Niistä löytyvät myös painoruuvit ja mahdollisuus muuttaa lavan nostokulmaa. Sarjaan kuuluvat myös 17-, 20- ja 23-asteiset hybridit.

c300_raudat.jpg

C300-raudoista löytyy taotut ja valetut versiot.
C300-raudoista löytyy taotut ja valetut versiot.
Wilson Staff

Rautamalleja C300-sarjassa löytyy kaksi: taotut mailat ja valetut. Taotut (forged) on suunnattu edistyneille pelaajille ja valetut harrastuksen alkuvaiheessa oleville golfareille.

Valetuissa  mailoissa on kaksi power hole -riviä, yksi pohjassa ja toinen lavan yläosassa. Niiden ansiosta lavan ns. hyvän osuman alue suurenee, mikä lisää anteeksiantavuutta. Ja aivan kuten puissa, myös raudoissa joustavuus paranee kolojen ansiosta.

Taotuissa mailoissa on niin ikään power hole -rivistöt pohjassa ja lavan yläosassa. Tosin lyhyissä raudoissa (9 ja PW) kolot puuttuvat puuttuvat lavan yläosasta.

GoGolf suosittelee