Wikström nousi parhaaksi suomalaiseksi Dubain-päätöskisassa

Ursula Wikström pelasi tasaisen kierroksen

Minea Blomqvist-Kakko ja Noora Tamminen jakoivat toista sijaa avauskierroksen jälkeen Omega Dubai Ladies Classic -kisassa. Mutta kun neljä kierrosta oli pelattu, kaksikko oli pudonnut tulosluettelossa 55:nneksi.

Näin parhaaksi suomalaiseksi kisassa nousi Ursula Wikström, jonka sijoitus oli 41:s. Sanna Nuutinen sijoittui 50:nneksi.

Wikström oli ainoa, joka onnistui alittamaan kilpailussa par-tuloksen. Hän pelasi tänään -2, mikä oli myös hänen yhteistuloksensa. Nuutisen yhteistulos oli par ja Blomqvist-Kakon ja Tammisen +2.

”Minni” oli vielä ennen päätöskierrosta ihan hyvissä asemissa tuloksessa -4 ja jaetulla 23. sijalla, mutta 77 lyönnin pudotti hänet kauas kärjestä.

Voitto ratkaistiin uusinnassa

Päätöskisan voittotaistelu ratkaistiin kolmen pelaajan uusinnassa, sillä neljän kierroksen jälkeen Ranskan Celin Herbin, Etelä-Korean In-Kyung Kim ja Yhdysvaltain Angel Yin päätyivät kaikki tulokseen -15. Play off on vielä käynnissä.

Herbin oli kaksi reikää ennen loppua kaukana play off -paikasta, mutta eagle-birdie-lopetus nosti hänet mukaan voittotaisteluun. Eaglen hän teki 17. reiälle, joka on lyhyt par 4.

Rankingissa Wikström oli myös paras suomalainen. Toiseksi paras oli Tamminen ja kolmanneksi paras Blomqvist-Kakko.