Hyppää pääsisältöön
Hill Side Golf kannattaa kiertää tänä vuonna. Kentät ovat kunnossa ja houkuttelevien tarjouksien ansiosta hinta-laatusuhde on erinomainen.
Juha Tuukkanen

Viisi syytä pelata Hill Side Golfissa

Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf tarjoaa golfelämyksiä sekä upeiden kenttien että maisemien puolesta.

1. Kaksi hienoa kenttää

Hill Side Golfissa sijaitsee kaksi 18-reikäistä kenttää, jotka tarjoavat jäsenistölle ja vieraille vaihtelevia pelikokemuksia. Uniikki Hill Course on rakennettu korkealle, ja väylillä aukeaa monin paikoin upeat näkymät.

“Hill Course kulkee suojellussa, suomalaisessa kansallismaisemassa. Kenttää kiertäessä näkee, mitä suomalainen maaseutu on oikeasti ja parhaimmillaan”, Hills Side Golfin toimitusjohtaja Juha Tuukkanen sanoo.

Hill Side Golfin toinen kenttä on nimeltään Valley. Se tunnetaan siitä, että siellä pidettiin ennen tätä vuotta kuusi kertaa peräkkäin LETAS- eli Ladies European Tourin haastajatason kilpailu.

Tuukkasen mukaan kentän hienous piilee siinä, että kenttä tarjoaa kaksi erilaista pelikokemuksesta riippuen siitä, pelaako klubi- vai takatiiltä.

”Klubitiiltä kenttä on leppoisan pelattava, mutta kun menee pykälää kauemmaksi, niin taitavallekin golfarille tulee tekemistä. Esteet tulevat eri tavalla peliin, ja kentän profiili muuttuu ihan täysin”, hän kuvailee.

Hill Side Golf on tunnetusti aina hyvässä kunnossa, eikä tämäkään kausi tee poikkeusta.

“Molempien kenttien kunto on todella hyvä, suorastaan erinomainen”, Tuukkanen sanoo ylpeänä.

 

2. Loistavat harjoitteluolosuhteet

Hill Side Golfin harjoittelualueilla voi törmätä peliään hioviin suomalaisammattilaisiin. Se ei ole sattumaa, sillä klubilta löytyy erinomaiset harjoitteluolosuhteet vaativaankin makuun.

Rangella riittää muotoja, joista Tuukkasen mukaan on helppo löytää väyliä ja erilaisia kiinnepisteitä, mikä tekee esimerkiksi avauslyöntien harjoittelusta pelinomaista.

”Meillä on noin 120 metriin saakka kohteita, jotka erottuvat muotoilun puolesta. Range ei ole mikään tasainen lätty”, Tuukkanen toteaa.

Pitch-lyöntejä voi harjoitella jopa 60 metriin saakka oikealle viheriöille. Lähipeliviheriöitä on yhteensä neljä, joista kaksi on suuria puttiviheriöitä. Hyvä paikka harjoitella lähipeliä on myös viisireikäinen Piccolo-kenttä, jossa pääsee harjoittelemaan pitch-lyöntejä 45–80 metristä.

“Reiät on rakennettu kahdeksikon muotoon, jolloin lyöntiä pystyy harjoittelemaan eri tuulen suunnista.”

 

3. Aloittelijaystävällisyys

Tuukkanen toivottaa lämpimästi tervetulleeksi myös ei-golfarit. Kun Valley-kentälle lähtee yhteen ryhmään kolme golfaria pelaamaan, neljäs – lajia vielä harrastamaton – pääsee kiertämään kentän ilmaiseksi.

”Haluamme, että lajista kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan golfia heti oikeassa ympäristössä eikä rangella. Muiden pelaajien tehtävänä on pitää huolta siitä, että noviisi pärjää kentällä ja ryhmä pysyy kentän vauhdissa”, Tuukkanen sanoo.

Myös par 3 -kenttä on avoinna vasta-alkajille ja kentällä järjestetään luonnollisesti myös alkeiskursseja pro Nino di Lucan johdolla.

hill_side_golf_klubi.jpg

Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf aukesi vuonna 2005.
Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf aukesi vuonna 2005.
Juha Tuukkanen

4. Viihtyisä klubi ja maukas burgeri

Hill Side Golfin klubi houkuttelee jäämään viettämään aikaa kierroksen jälkeen.

Sekä naisten että miesten sauna- ja pukuhuonetiloista löytyy viihtyisä oleskelutila amerikkalaisen country clubin henkeen.

Miesten pukutilojen terassilta voi tarkkailla 18. reiän viheriön tapahtumia. Naisten pukuhuoneen puolelta löytyy pienempi vilpola.

Golfpäivä kannattaa päättää klubiravintolassa, jossa tarjolla on toimitusjohtaja Tuukkasen mielestä koko kylän paras burgeri.

 

5. Loistavat tarjoukset ja hyvä sijainti

Hill Side Golf houkuttelee pelaajia tällä kaudella vieraspelaajia erilaisin tarjouksin. Esimerkiksi lauantaisin ja sunnuntaisin kello kahden jälkeen kentät kiertää puoleen hintaan. Green fee maksaa viikonloppuisin normaalisti 49 euroa.

Kentän green feetä myydään myös GoGolfin verkkokaupassa (gogolf.fi/shop). Esimerkiksi GoGolf Guide -tarjouksella saa green feen kahdelle 49 eurolla. Etu on käytettävissä yhden kerran koko kauden aikana ilman aikarajoituksia.

“Sijaitsemme lähempänä kuin uskotkaan. Meille on vain 40 minuuttia Munkkiniemestä tai Matinkylästä”, Tuukkanen muistuttaa.

GoGolf suosittelee

GoGolf suosittelee