Hyppää pääsisältöön
Vaihtamalla pohjassa olevien volframipainojen paikkaa voi säätää pallon lentokorkeutta.
Cobra Golf

Viikon tuote: Cobra King F9 Speedback tarjoaa vauhdikasta menoa

Cobra on välinevalmistajista profiililtaan nuorekkain. Sen nimekkäimmät kasvot ovat Lexi ThompsonRickie Fowler ja Bryson DeChambeau, jotka erottuvat usein hieman tylsästä ammattilaispelaajien massasta kumpikin omalla persoonallisella tavallaan.

Mutta kyllä Cobra haluaa erottua massasta myös välineillään. Tästä on hyvänä esimerkkinä se, että DeChambeaun siivittämänä merkki ryhtyi valmistamaan tasapitkiä rautoja, eikä Cobran uutta King F9 Speedbackiä voi missään nimessä kutsua klassiseksi draiveriksi ulkonäkönsä puolesta.

Mailan pisaramaisessa designissa on haettu inspiraatiota urheiluautoista erityisesti aerodynamiikan parantamiseksi. Samalla mailan painopiste on saatu lavan taka- ja alaosaan.

Cobra-Speedback.jpg

Cobra F9 Speedback -draiverin yläosassa olevat juomut parantavat mailan aerodynamiikkaa.
Cobra F9 Speedback -draiverin yläosassa olevat juomut parantavat mailan aerodynamiikkaa.
Cobra Golf

Kirkkaan keltainen tehosteväri pohjassa lisää mailan sporttista olemusta. Alkuasennossa katse kiinnittyy kruunussa olevaan kahteen juomuun, jotka kohoavat hiilikuidusta valmistetusta pinnasta. Ne parantavat lavan aerodynamiikkaa.

Maila ei tarjoa vauhtia pelkästään ulkonäön ja nimensä perusteella, sillä mailan avulla on luvassa myös pitkiä lyöntejä. Se on myös anteeksiantava, sillä pallo karkaa yllättävän pitkälle, vaikka ei osuisikaan aivan keskelle lapaa.

Miesten mailaa valmistetaan kolmella eri nostokulmalla: 9, 10,5 ja 12 astetta. Lisäksi astekulmaa voi säätää 1,5 astetta suuntaan ja toiseen. Naisten ja juniorien mallissa nostokulma 12,5 astetta niin ikään +/-1,5 asteen säätövaralla.

Kolme faktaa

  1. Uusi muotoilu pienentää ilmanvastusta. Myös painopisteeseen (speedback-teknologia) on kiinnitetty erityistä huomiota.
  2. Ohut lyöntipinta työstetään CNC-jyrsimellä. Lyhenne tulee sanoista computerized numerical control eli tietokoneistettu numeerinen ohjaus. Valmistusmenetelmä tuottaa tarkan ja tasalaatuisen lopputuloksen.
  3. Hiilikuidusta valmistettu lavan yläosa kietoutuu rungon ympärille, minkä ansiosta hiilikuidusta valmistettu alue on normaali suurempi. Painopistettä on näin saatu entistä alemmas, mikä parantaa mailan lyöntiominaisuuksia.

Suositushinta: 449 €

GoGolf suosittelee