Hyppää pääsisältöön

Viikon tuote: Cobra KING F8 -draiveri

Cobran F8-mallisto tuo kauden 2018 markkinoille uuden draiverin, väyläpuut, hybridit ja raudat. Tällä viikolla esittelemme tämän kauden uutuusdraiverin.

F-sarja sai alkunsa vuonna 2016, jolloin sarjan nimi oli F6. Seuraavana vuonna tuli malli nimeltä F7. Nyt tänä vuonna, luonnollisesti, malli nimeltä F8.

Kun aikaisempina vuosina Cobra räväytti markkinat värikkäillä lapavaihtoehdoilla, nyt Cobra haluaa vakuuttaa markkinat uusilla innovaatioilla.

Cobran F8 draiverin lavan osumapinnassa on käytössä Cobran omaa patentoitua SWEET ZONE -teknologiaa, joka tekee mailasta erittäin anteeksiantavan ja joka on tehty tuottamaan maksimaalista pallon lähtönopeutta koko lyöntialueelta.

CNC-tarkkuussorvattu ja taottu titaanilyöntipinta luo Cobran historian ohuimman, nopeimman ja tarkimman lyöntipinnan. Uusi innovatiivinen lapateknologia mahdollistaa parhaimman mahdollisen suorituskyvyn. Uusi kevyempi hiilikuitukruunu madaltaa lavan painopistettä, jonka avulla maila tuottaa korkeampaa lentokaarta ja parantaa anteeksiantavuutta.

COBRA CONNECT™ Powered by Arccos. Ensimmäinen elektronisesti kytketty draiveri, joka mittaa ja tallentaa pelisi tilastot ja auttaa kehittämään peliä.

Jopa 8 eri nostokulman vaihtoehtoa (9,0, 9,5, 9.5D, 10,5, 10.5D, 11,5, 11.5D, 12), jolla voidaan helposti määrittää lentokaari ja maksimoida pituus. Lisäksi lavan pohjassa olevilla 2 painolla voidaan muokata pallon lentokaarta. Taka-asetuksella saadaan pallolle korkempaa lentokaarta ja kanta-asetus mahdollistaa draw kierteen. Smartpad® ominaisuuden avulla lapa pysyy suorassa kaikissa sen asetuksissa.

Draiveri ja muu Cobra F8 mallisto on saatavilla myös vasureille.

Cobra F8+ mallissa nostokulmat 8-11 astetta.

VARSI: Aldila NV 2KXV BLUE 60. LITE/R/S

Cobra F8 draiveri on saatavilla myös hienona naisten versiona. Varsi on naisten mallissa kevyempi (Aldila NV 50) ja lavan nostokulma on säädettävissä 11-14 asteisiin. Naisten mallista on myös vasuri.

Cobra F8 -draiverin suositushinta 429 €.


Videossa Cobran edustaja Tuukka Mäkinen esittelee draiverin.