Hyppää pääsisältöön

Viikon kohde: Finca Cortesin - kuuden tähden golflomailua

Finca Cortesin on upea luksuskohde Espanjan Costa del Solilla, noin tunnin ajomatkan päässä Malagan keskustasta ja lentokentältä.

Golfkenttä

Finca Cortesinin 18 reikäinen golfkenttä on valittu yhdeksi Espanjan parhaista golfkentistä. Takatiiltä 6802m pitkä kenttä tarjoaa haastetta, sillä kentällä on kokonaisuudessaan yli 100 bunkkeria. Kenttää on mahdollista pelata viideltä eri tiiltä, joten se mukautuu pelattavaksi kaikentasoisille golfareille. 

Näyttökuva 2017-8-30 kello 11.39.16.png

Golfkentältä on upeat maisemat merelle.
Golfkentältä on upeat maisemat merelle.

Golfareita hemmotellaan Finca Cortesinin kentällä mm. ilmaisilla harjoituspalloilla, hedelmä- ja vesitarjoilulla sekä viimeisimmän GPS-tekniikan golfautoilla. Tänä vuonna kentällä tehdään merkittäviä uudistuksia pelikokemuksen parantamiseksi, mm. kaikki 18 greeniä päivitetään. Kunnostustyöt ovat kuitenkin ohi jo syyskuun alussa, kun suomalaisten golfareiden matkustusaika vasta alkaa. 

Finca Cortesin Resort

Finca Cortesinin ainutlaatuinen lomakeskus sijaitsee yhdellä Andalusian rannikon rauhallisimmista ja upeimmista alueista, lähellä kaunista Casaresin kylää ja alle kilometrin päässä rannalta. Costa del Solin pääkaupunki Marbella, kuin myös kaksi Välimeren tärkeintä satamaa, Puerto Banus ja Sotogrande sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä hotellilta. Myös Malagan kaupunkiin on vain tunnin ajomatka ja Alhambran palatsia pääsee ihailemaan, jos jaksaa istua autossa pari tuntia.

Golfin lisäksi Costa del Solilla pääsee harrastamaan muita ulkoilma-aktiviteettejä, kuten ratsastusta, purjehdusta, kalastusta, patikointia ja purjelautailua. Golfkierrosten välissä tekemistä ja nähtävää löytyy siis lähettyviltä. 

Näyttökuva 2017-8-30 kello 12.03.53.png

Rondan historiallisessa kaupungissa vierailua ei kannata missata.
Rondan historiallisessa kaupungissa vierailua ei kannata missata.

Rantalomailua

Hotellin oma Beach Club sijaitsee 900 metrin päässä hotellilta. Rantaklubin balilaiset aurinkotuolit, infinity -allas ja Välimeren herkkuja tarjoava ravintola tarjoaa nautinnollisen mahdollisuuden rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen esimerkiksi golfkierroksen jälkeen.

Näyttökuva 2017-8-30 kello 11.51.15.png

Finca Cortesin Beach Club.
Finca Cortesin Beach Club.

Näyttökuva 2017-8-30 kello 11.51.59.png

Finca Cortesinin infinity-allas.
Finca Cortesinin infinity-allas.

Lue lisää kohteesta

Varaa matka