Hyppää pääsisältöön

Viikon kenttänä upea Tahko Golf

Syvärinjärven ympäröimä Tahko on yksi Suomen suosituimpia lomakohteita. Kahden upean golfkentän lisäksi Tahkolla riittää tekemistä koko perheelle vuodenajasta riippumatta.

Kaunis Old Course

Tahkon Old Course on kiistatta yksi Suomen kauneimmista kentistä. Takaysin rantaväylät avaavat upeat maisemat Syvärinjärvelle sekä Tahkon laskettulurinteille. Old Course soveltuu loistavasti vieraspelaajille, sillä kenttä on erittäin selkeä ja helppo kävellä. Lisäksi kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät kävelymatkan päästä. 

Ensimmäiset yhdeksän väylää pelataan vaihtelevassa maastossa, jossa on sopivasti puustoa, puiston tuntua ja vesistöjä. Takaysillä on sopivasti korkeuseroa ja haastavaa rantaviivaa sekä upeita järvi- ja rinnenäkymiä.

Vuonna 2000 valmistunut vanha kenttä on jälleen upeassa kunnossa ja haastaa palaajan kuin pelaajan tasosta riippumatta.

Tahkon old coursella pelataan GoGolfin senior touria 15.9. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Haastavampi New Course

Tahkon New Course rakentui 8 vuotta vanhan kentän jälkeen noin 5 kilometrin päähän Tahkon rinteistä ja vanhasta kentästä upealle Golden Resort alueelle. Kenttäna New Course on askeleen vanhaa kenttää pidempi ja haastavampi, joka on vuosien mittaan profiloitunut enempi Tahkon kisakenttänä.

tahko_golf_3.JPG

Lassi Pekka Tilander

New Course -kentän väylät kaartelevat alueelle rakennettujen vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoilla. Uuden kentän korkeuserot, vesistöt ja kapeammat väylät lisäävät peliin mielenkiintoa, joskin vaativat pelaajilta huomattavasti enemmän tarkkuutta kuin mitä on totuttu vanhalla kentällä.

tahko_new_10-2.jpg

Lassi Pekka Tilander

New Coursilla pelataan GoGolf Big Bang -tourin osakilpailu 2.9. Ilmoittaudu mukaan kauden hauskimmalla tästä!

GoGolfin viikon kenttä diilinä tällä viikolla: Tahko Golf Green Fee kahdelle + golfauto hintaan 79€. Käy lunastamassa diili täältä!

 

 

GoGolf suosittelee