Hyppää pääsisältöön

Viikon kenttä: Otepää jää taatusti mieleen

Viikon kenttänä oleva Otepää Golf tarjoaa kaksi päivää rajatonta golfia hintaan 59 €.

Otepää Golfissa pääsee usein pelaamaan täydessä luonnonrauhassa väljällä kentällä.  Kenttä on rakennettu Otepään luonnonpuiston maisemiin.

Kenttä on mielenkiintoisella tavalla vaihteleva. Etukäteen on vaikea sanoa, mitä seuraava väylä tarjoaa. Sen voimme kuitenkin luvata, että Otepää Golf jää varmasti mieleen.

Otepään kaupunki sijaitsee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.  Seikkailupuistot, kuntoilumahdollisuudet ja mahtava luonto tuovat vuosi toisensa jälkeen enemmän turisteja tutustumaan upeaan kohteeseen. Golfkenttä tarjoaa puolestaan golfaavalle ryhmälle tai perheelle hyvän lisäsyyn, ellei jopa pääsyyn lähteä reissuun.


Kohtuullinen hintataso upeine fasiliteetteineen takaa viihtymisen ennen ja jälkeen kierroksen.


Kentän uusittu klubitalo tarjoaa loistavat puitteet ruokailuihin ja juhlien pitoon. Kohtuullinen hintataso upeine fasiliteetteineen takaa viihtymisen ennen ja jälkeen kierroksen. Otepää on loistava kohde lähteä isolla porukalla golfreissuun.

Itse kierros kannattaa varsinkin ensimmäisellä kerralla ottaa kokemuksen kautta ilman suurempia odotuksia tuloksenteon suhteen, sillä palloja saattaa kadota metsiin ja vesiesteisiin.

Kenttä on kuitenkin juuri sitä miltä se näyttää. Äärimmäisen haastava kokonaisuus, jossa korkeuserot ja kummut, sekä metsät vaikeuttavat peliä. Suorat ja maltilliset lyönnit ja hyvä pelistrategia kuitenkin antavat mahdollisuuden onnistumiselle. Se on varma, ettei kenttä anna pelaajalle mitään ilmaiseksi.


Yksi maailman pisimmistä par-nelosista nimittäin sijaitsee Otepäässä.


Kentän puolivälissä luvassa onkin melkoista haastetta. Yksi maailman pisimmistä par-nelosista nimittäin sijaitsee Otepäässä. Väylä kahdeksan on mustalta tiiltä pelatessa 480 metriä pitkä. Vielä kun otetaan huomioon, että edellinen väylä (par-4) on vain 239 metrinen samalta tiiltä, niin kyseessä on varmasti ainoa maailmassa, jossa väylän pituus tuplaantuu par-nelosella ja par pysyy samana.

Suosittelemme erittäin vakavasti Viron golfmatkaajia ottamaan seuraavan askeleen pois Tallinnasta ja Pärnusta siirtyen kokeilemaan Otepäätä. Paikka saati kenttä palveluineen ei tule missään nimessä jättämään kylmäksi!

Majoitusvaihtoehtoina suosittelemme Puhajarvi Spata sekä GMP Club Hotellia.

Idyllinen paikka majoittua on myös maalaistalo Meegaste Talu

Hyödynnä Viikon kenttä -diili Otepäähän: kaksi päivää rajatonta golfia 59 €

GoGolf suosittelee