Hyppää pääsisältöön
Petteri Patjas

Viikon kenttä: Kanavagolf

Vääksyn kanavan kupeessa Asikkalassa sijaitseva Kanava Golf on lempeä ja hyväkuntoinen kenttäkokonaisuus, jossa aloittelijoita kannustetaan rennolla meiningillä tutustumaan lajiin.

Kanava Golfin klubitalon kynnyksellä käy heti selväksi, että kyseessä ei ole mikään jäykistelevä, konservatiivinen golfyhteisö. Toimitusjohtaja Mika Mäkisen idean siivittämänä koko klubin henkilökunta on työvaatteenaan pukeutunut tajunnan räjäyttäviin värikkäisiin golfhousuihin ja nauru raikaa klubin terassilla heti aamusta alkaen.

”Meidän on vähän vaikea erottautua kenttänä, kun ollaan layoutilta tällainen aika perinteinen metsäinen puistokenttä.”, Mäkinen kertoo. ”Helpompi on panostaa asiakaskokemukseen ja positiiviseen fiilikseen heti ensimmäisestä golflyönnistä lähtien.”

DSCN0797.JPG

Kanava Golfin väylät kulkevat puistomaisessa metsämaisemassa.
Kanava Golfin väylät kulkevat puistomaisessa metsämaisemassa.
Petteri Patjas

Kanava Golf onkin erittäin oiva paikka golfin lajitutustumiseen. Pihalla oleva hyväkuntoinen minigolfrata ja hyväkuntoinen par3-kenttä tekevät lajin aloittamisesta helppoa. ”Mailoja on lainattavissa, joten ei muuta kuin kokeilemaan”, Mäkinen kannustaa.

DSCN0795.JPG

Klubitalon pihalla on 12-reikäinen minigolfrata.
Klubitalon pihalla on 12-reikäinen minigolfrata.
Petteri Patjas

Golfkärpäsen puremasta enemmän kärsiville, Kanava Golfin kenttä houkuttelee tuloksen tekemiseen. Helpohkot puistoväylät ja hyväkuntoiset griinit palkitsevat hyvänä päivänä, mutta metsäisemmät reiät vaativat hyvää avauspeliä. Haasteita on luonnollisesti lisää takatiiltä pelattaessa.

Klubin ravintolan burgereilla lähtee isompikin nälkä ja alakerran saunassa on hyvä käydä huuhtomassa kierroksen jälkihiet pois. Kentän läheisyydessä on myös useita majoitusmahdollisuuksia, joista erityisesti mainittakoon idyllinen Apteekin majoitus Vääksyn keskustassa.

GoGolf Guiden signature-väylä Kanava Golfissa on 7. väylä, joka on hieman alamäkeen lyötävä par-3 kauniissa Päijät-Hämeen metsämaisemassa. Katso alta video mitä tapahtui, kun haastoimme Mikan lyöntikisaan.

https://www.facebook.com/gogolf.fi/videos/vb.167372463313922/1474304492620706/?type=2&theater

 

Viikon kenttä diili: 3 Green feetä Kanava Golfiin 99 € ovh. 165 €

Ostettavissa 30.7 asti ja käytettävissä kauden 2017 loppuun asti

 

 

GoGolf suosittelee