Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Eteläafrikkalainen veri kuumeni seuranmestaruuskisojen jälkipeleissä.
Ruutukaappaus

Video: Nyt läikähti yli – huijarisyytös seuranmestaruuskilpailuiden jälkeen johti rajuun baaritappeluun

Tunteet kuumenivat väkivallaksi seuranmestaruuskilpailujen jälkimainingeissa. Ikkunakin meni rikki, kun huijariksi syytetty pelaaja tulistui syytöksestä.

Seuranmestaruuskilpailujen jälkipeli johannesburgilaisella golfklubilla meni likaiseksi, kun kaksi seuran jäsentä selvitteli välejään väkivaltaisesti klubin baarissa.

Riita, josta on lähtenyt leviämään video internetissä, lähti siitä, kun eräs pelaaja syytti baaritiskillä toista ensin varkaaksi ja sitten huijariksi.

Nopeasti tämän jälkeen huijariksi syytetty pelaaja menee ja pukkaa toista päällään päähän. Huutelija horjahtaa ja lennähtää päin ikkunaa, joka menee rikki. Sen jälkeen Mike-niminen hurjapää jatkaa huutelijan pahoinpitelyä lyömällä tätä pariinkin otteeseen, ennen kuin miesten väliin ehtii ihmisiä.

Välikohtaus sattui Johannesburgin itäpuolella sijaitsevassa Benani Golf Clubilla, jonka seuranmestaruuskilpailut ratkottiin viime viikonloppuna.

Golfkerhon verkkosivuilta ei löydy vielä kisan tuloksia, mutta oletettavasti videolla esiintyvistä huijariksi syytetty pelaaja on sijoittunut kilpailussa paremmin.

Tappelua lukuunottamatta kisat olivat menestys, sillä niihin osallistui ennätysmäärä pelaajia: yli 200.

Videota golfarien baaritappelusta on katsottu jo yli 300 000 kertaa.

GoGolf suosittelee