Hyppää pääsisältöön
Älkää antako imagon ja puheiden hämätä. Nämä kaksi veijaria ovat täysverisiä urheilijoita.
Getty Images

Video: Kohmelo-Pepperell ja "Beef" Johnston viihtyvät pubin lisäksi myös kuntosalilla – tangossa hurjat määrät rautaa

Eddie Pepperell ja Andrew Johnston jaksavat nostaa muutakin kuin tuoppia huulilleen.

GOLF ON viime vuosina muuttunut koko ajan atleettisempaan suuntaan. Moni pelaaja näyttää fitness-urheilijalta sixpackeineen ja isoine hauiksineen. Otetaan nyt esimerkiksi Rory McIlroy ja Tiger Woods

Moni klubipelaaja onkin usein mielissään, kun aina välillä pinnalle pulpahtaa Eddie Pepperellin ja Andrew "Beef" Johnstonin kaltaisia golfin hurlumhei-miehiä. Imagonsa puolesta miehet kun tuntuvat viihtyvän paremmin pubissa kuin kuntosalilla.

Esimerkiksi Pepperell sai reilu viikko sitten valtavan mediahuomion ja herätti suorastaan ihastusta, kun hän myönsi The Openin päätöskierroksen jälkeen pelanneessa kierroksensa pienessä kankkusessa eli krapulassa. Pepperellin 67 lyönnin kierros oli päivän paras vaikeissa olosuhteissa.

"Beef" puolestaan tunnetaan pikaruokaketjun mannekiininä, joka uhosi kaksi vuotta sitten voitettuaan uransa ensimmäisen European Tourin kisan vetävänsä pään täyteen – ja osoittautui sanojensa mittaiseksi mieheksi.

 

TOTUUS ON kuitenkin toinen. Miehet ovat nimittäin tottuneet nostamaan muutakin kuin tuoppia huulilleen.

Esimerkiksi tällä muutama päivä sitten julkaistulla videolla Pepperell nostaa maasta tankoa, jossa on levypaino poikineen. Kommenttikentässä arvuutellaan, kuinka monta kiloa taakka painaa ja vastaus kuuluu: ihan älyttömän paljon.

Toukokuussa Johnston puolestaan teki ennätyksensä maastavedossa (220 kiloa). Tästäkin löytyy todistusaineistoa sosiaalisessa mediassa.

 

@beefgolf with a new deadlift PB 220kg ! 👍🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #youcantgowronggettingstrong

Henkilön ETPI (@etpi_performanceunit) jakama julkaisu Touko 23, 2018 kello 12.39 PDT

PEPPERELIN KOMMENTTIVIDEOSSA sanotaan, että menestyksen neljä tukipilaria ovat punaviini, venyttely, korkealle hyppääminen ja painavien rautojen nostaminen.

Se on ihan hyvä ohjenuora kaikille elämästä nautiskeleville. Kunhan muistat, ettei innostu yhdistelemään tissuttelua ja painojen nostoa.

 

 

GoGolf suosittelee