Hyppää pääsisältöön
Vantaan Golfpuiston pysyivät kiinni kauden 2018 ajan.
Jussi Miettinen

Vantaan Golfpuisto: "Vuokrasopimuksen purku lainvastainen"

Petikossa kiehuu. Vantaan Golfpuiston sopassa pääraaka-aineina ovat myllänneet kiistelty maanläjitystoiminta, konkurssihakemukset ja viimeisimpänä Vantaan kaupungin purkama vuokrasopimus.

Vantaan Golfpuisto julkaisi torstaina tekstin kotisivuillaan, jossa se perustelee eilen julkaistun vuokrasopimuksen purun Vantaan kaupungin toimesta olleen laiton. Tekstissä kerrotaan tavoitteen olevan edelleen täysin selkeä: Vantaan Golfpuistossa pelataan tulevaisuudessa golfia täysimittaisella 18-reiän kentällä. 

"Kaupunki on viimeisenä tekona purkanut yhtiön vuokrasopimuksen perustuen alueen luovuttamiseen ulkopuoliselle. Maanvuokrasopimuksen mukainen vuokra-alue on kuitenkin palannut takaisin Vantaan Golfpuiston hallintaan KRY:n kanssa tehdyn maanvuokrasopimuksen mukaisesti 1.5.2018. Purkuilmoitus on annettu tiedoksi yhtiölle 3.7.2018. Näin ollen purkuperuste on rauennut maanvuokralain 21 §:n 3 momentin mukaisesti ennen kuin kaupunki on purkanut vuokrasopimuksen ja vuokrasopimuksen purku on lainvastainen.", tiedotteessa kerrotaan.

"Taistelu jatkuu. Selvitämme viranomaisten kanssa kaikki Vantaan väitteet ja teemme kaikkemme, että Vantaan Golfpuistoon saadaan vielä 18-reikäinen golfkenttä."

"Golfseura Vantaan Golfpuisto ry:n toimintaan ja golfseuran jäsenyyksiin asialla ei ole vaikutusta, vaan jäsentemme golfseuran jäsenyys jatkuu ihan normaalisti!"

Tiedotteessa ei oteta kantaa puutarhayhtiön tekemään konkurssihakemukseen sanallakaan.

 

 

GoGolf suosittelee